Hoe maak je een broche?

Hoe maak je een broche?

Knip de stof in een figuurtje dat je mooi vindt, zoals een snor, hartje of een ster. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Knip het figuurtje twee keer uit, zodat je een voor en een achterkant hebt. Plak de stukjes stof bovenop elkaar met de lijm.

Wat is de betekenis van broche?

[Fr. alg.: pin, woord van Keltische oorsprong] 1 vrouwensieraad voorzien van speld om het op kleding vast te steken; 2 braadspit; 3 wat aan het spit wordt gebraden; en -, aan het spit gebraden.

Hoe draag je een reversspeld?

Net zoals het knoopsgat dat altijd aan de linker revers zit moet je reversspeld ook altijd aan de linker kant gedragen worden. Een tweede belangrijk punt, vooral met langere spelden is dat de speld parallel aan de buitenkant van je revers moet lopen.

Waar speldje op Colbert?

Waar hoort een reversspeld te zitten, op een kostuum, jasje of smoking? Plaats je reversspeld altijd op het bovenste deel van je linker revers. Bevestig de speld op de plaats waar het knoopsgat zit (of zou moeten zitten).

Waar draag je een pin?

Pin is de Engelstalige benaming voor een speld of insigne die traditioneel op de revers van een jas of blazer gedragen wordt. Vaak draagt men pins om duidelijk te maken dat men tot een bepaalde organisatie hoort, maar ze kunnen ook om esthetische redenen gedragen worden.

Hoe draag je een pin?

Hij geeft een vleugje persoonlijkheid en speelsheid aan je outfit. Je kunt de pin dan ook uitstekend casual dragen. Of voeg wat speelsheid aan je business outfit toe, om wat variatie in je kantoordagen aan te brengen. Hij laat zich uitstekend combineren met een vlinderstrik, stropdas of een paar manchetknopen.

Waar hoort een speldje?

Hoe een broche te dragen?

Broches worden traditioneel door veel oudere vrouwen aan de linkerkant gedragen. Deze manier wordt traditioneel als de juiste manier beschouwd. Tegenwoordig kan je een broche overal dragen. Op je jas, op de trui, op een hoed of op een tas.

Related Posts