Waar is undercover seizoen 1 opgenomen?

Waar is undercover seizoen 1 opgenomen?

Vakantiepark Blauwe Meer is mooi park in Limburg, België Vakantiepark Blauwe Meer / Camping Blauwe Meer is decor geweest voor het eerste seizoen van de hitserie Undercover (Netflix).

Waar wordt LikeMe opgenomen?

De eerste twee seizoenen van de serie werden tijdens de zomervakantie opgenomen in en rond Antwerpen, de PTS in Boom fungeert als locatie.

Hoe loopt the 100 af?

Het einde van The 100 In de laatste aflevering van The 100 wordt ‘de laatste oorlog’ gevochten. Cadogan heeft de code van Madi weten te bemachtigen en hij komt in een andere wereld terecht waarin de laatste oorlog geen oorlog blijkt te zijn, maar een test zoals Jordan voorspelde.

Welk vakantiepark is Undercover opgenomen?

Ferry Bouman uit ‘Undercover’ op Vakantiepark Prinsenmeer voor promotie Netflix-film: ‘Je moet van de boef kunnen houden’ OMMEL – Ja, het is hem echt. In zijn zwarte trainingspak loopt Ferry Bouman rond op Vakantiepark Prinsenmeer in Ommel, vandaag omgedoopt tot camping Zonnedauw.

Waar is Ferry opgenomen?

Waar werd Ferry opgenomen? Er werden in ieder geval scènes opgenomen in een chique villa aan de Eendendreef vlakbij Antwerpen. Dat weten we omdat bewoners aldaar een briefje kregen van de gemeente waarin werd gemeld dat ze niet moesten schrikken als ze ineens schoten zouden horen.

Waar woont Maksim Stojanac?

Maksim Stojanac is een Belgische acteur van Antwerpen. Hij is op 29 december 1997 geboren. Voor zijn overstap naar het acteren was hij voetballer bij de beloften van Sint-Job.

Waar woont Caro van LikeMe?

Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Als enig kind heeft ze een unieke band met haar ouders en op school kan ze rekenen op een grote vriendengroep.

Is the 100 op Netflix?

Netflix heeft een deal met The CW waardoor The 100 al jarenlang wekelijks te bekijken is op Netflix. Dat geldt ook voor het zevende seizoen, alleen zijn we door de wekelijkse afleveringen wel afhankelijk van het uitzendschema in de Verenigde Staten.

Related Posts