Wat doet Shilajit?

Wat doet Shilajit?

Shilajit is een traditionele remedie om het libido te stimuleren en de vruchtbaarheid bij mannen te verbeteren. Shilajit heeft namelijk sterke afrodiserende eigenschappen. Deze zorgen ervoor dat je minder mentale stress en angst ervaart, waardoor je je relaxter gaat voelen en bovendien beter gaat presteren.

Waar Shilajit kopen?

De shilajit capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten hoogwaardig mumijo (shilajit) extract. De capsules die u bij ons kunt kopen, zijn gestandaardiseerd op minimaal 20% fulvinezuren (fulvicacid).

Is Shilajit gezond?

Shilajit is bijzonder voedselrijk en bevat met name veel mineralen, fulvinezuur en humuszuur. Deze stoffen zijn gunstig voor de mens. Shilajit wordt dan ook over hele wereld gebruikt ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Waar is Fulvinezuur goed voor?

Fulvinezuur ontgift het lichaam snel en effectief en neutraliseert verontreiniging in ons menselijke lichaam. Fulvinezuur verbetert de opname van voedingsstoffen, met name van mineralen en aminozuren. Fulvinezuur ondersteunt de enzymprocessen in ons lichaam, waardoor de vertering en assimilatie van voeding verbeterd.

Waar zit Fulvinezuur in?

Fulvinezuur is een minuscuul deeltje dat in humus voorkomt. Humus ontstaat bij de vertering van planten door micro-organismen. Fulvinezuur, of fulvic acid, kort genoemd fulvine kan vitaminen, mineralen en spoorelementen transporteren en toxines en zware metalen afvoeren.

Waar zit Humuszuur in?

Humus(zuur) komt in de natuur zowel voor in de bodem (modder/turf, bruine kool en sedimenten), als in het water, (voorheen zelf in ons drinkwater). De vorming van humussubstanties gebeurt door de biodegradatie van dood organisch materiaal (verteerde plantenresten).

Wat doet Fulvic Acid?

Fulvinezuur, ook wel fulvine of fulvic acid genoemd, is één van 3 componenten van humus en ontstaat bij de vertering van planten door micro organismen. Het is een stof met buitengewoon veel positieve effecten op de gezondheid van planten en bodem. Zo transporteert fulvine voedingsstoffen naar en in de plant.

Waar zit fulvinezuur in?

Waar is fulvinezuur goed voor?

Hoe gebruik je Fulvinezuur?

Een detox met fulvinezuur is een vorm van orale ontgifting. Je vermengt fulvinezuur met een vloeistof en drinkt dit op. Het fulvinezuur helpt vervolgens om giftige stoffen op een natuurlijke manier af te voeren via de urine en ontlasting.

Related Posts