Waar vind ik mijn aanslagbiljet personenbelasting?

Waar vind ik mijn aanslagbiljet personenbelasting?

U vindt uw aanslagbiljet bij ‘Mijn documenten’. U kan het downloaden en afdrukken….Hoe kan ik een kopie van mijn aanslagbiljet verkrijgen?

  1. Bel naar uw centrum Particulieren. Houd uw identiteitskaart klaar voor u belt.
  2. U kan slechts 1 kopie vragen.
  3. U ontvangt uw aanslagbiljet per post.

Hoe Inloggen Minfin?

Hoe toegang krijgen tot MyMinfin – roerende voorheffing?

  1. MyMinfin werkt met de meeste browsers (Firefox, Chrome, Edge ), maar niet met Internet Explorer.
  2. Ga naar MyMinfin.
  3. Meld u aan (met een ‘digitale sleutel’).
  4. Kies uw manier van aanmelden: ‘in eigen naam’ of ‘in naam van een onderneming’ (zie verder).

Hoe kan ik mijn belastingen zien?

De maand van de datum waarop wij vaststellen of u belastingen terugkrijgt of moet bijbetalen, vindt u terug op uw aanslagbiljet. U kunt die ook vinden via de website My Minfin (www.myminfin.be (externe link)).

Hoe Inloggen Tax-on-web?

– Sluit de eID-kaartlezer aan op uw computer. – Steek uw elektronische identiteitskaard of kids-ID in de kaartlezer. – Klik op ‘Aanmelden’, selecteer uw certificaat en geef de pincode van uw identiteitskaart in wanneer daarom gevraagd wordt. Geef vervolgens aan of je inlogt voor jezelf of een onderneming.

Wat zijn uw gegevens bij de belastingaangifte 2019?

Gegevens bij belastingaangifte 2019. Checklist belastingaangifte 2019. Persoonlijke gegevens. uw burgerservicenummer (BSN) en dat van uw partner en kinderen. uw rekeningnummer. uw DigiD en dat van uw partner. Inkomsten. uw jaaropgaven over 2019. En als u die niet hebt: salarisstroken.

Hoe open Ik Mijn Belastingdienst?

Log dan in op Mijn Belastingdienst en bekijk uw belastinggegevens uit voorgaande jaren. Mijn Belastingdienst is uw persoonlijke pagina bij de Belastingdienst. Om uw oude belastinggegevens te openen, hebt u een DigiD-account nodig.

Waar kunt u uw belastinggegevens inzien?

Mijn Belastingdienst opent. Hier kunt u belastinggegevens van voorgaande jaren inzien. Klik op Inkomstenbelasting. Klik op het jaar waarover u informatie wilt opvragen, bijvoorbeeld Belastingjaar 2018. Klik op Mijn aangifte inkomstenbelasting bekijken. Staat dit er niet, klik dan op Correspondentie bekijken. Klik op Aangifte inkomstenbelasting

Related Posts