Wat zijn hits op een website?

Wat zijn hits op een website?

Hits: Dit staat voor het aantal aanvragen wat er deze maand naar de server is gedaan voor uw website. Bijvoorbeeld als iemand uw website 3 keer achterelkaar opvraagt, dan wordt dit geregistreerd als 3 hits.

Wat is aantal hits?

Het aantal hits geeft het aantal bestanden aan dat op een website is opgevraagd. Hits tellen niet alleen de pagina zelf, maar ook elk plaatje en extern bestand dat in de pagina gebruikt wordt. Hierdoor is het aantal hits vaak veel groter dan het aantal pageviews, waar deze term vaak mee verward wordt.

Wat is het verschil tussen bezoekers en pageviews?

Iedere pagina die iemand opent wordt geteld bij het aantal paginaweergaves. Indien één persoon dus 20 pagina’s bekijkt op je blog, zal deze als 1 bezoeker worden geteld, en als 20 paginaweergaves. Het aantal paginaweergaves ligt dus altijd hoger of gelijk aan het aantal unieke bezoekers.

Wat zijn hits op Google?

Een hit verwijst eigenlijk naar het aantal bestanden dat op uw site is gedownload, dit kunnen foto’s, afbeeldingen enz. Zijn. Stel u de gemiddelde webpagina voor, deze heeft foto’s (elke foto is een bestand en dus een hit) en veel knoppen (elke knop is een bestand en dus een hit). Elke pagina bevat gemiddeld 15 hits.

Wat is een Pageviews?

Een pageview (paginaweergave) is het opvragen en tonen van één individuele pagina op een website en wordt bijgehouden door Google Analytics. Een extra paginaweergave wordt gerekend wanneer een bezoeker een pagina die hij heeft bekeken opnieuw laadt.

Wat zijn pageviews in Google Analytics?

Een instantie van een pagina die wordt geladen (of opnieuw geladen) door een browser. Paginaweergaven is een statistiek die wordt gedefinieerd door het totale aantal weergegeven pagina’s.

Welke typen hits houdt Google Analytics bij?

Voorbeelden van typen hits:

  • hits voor het bijhouden van pagina’s.
  • hits voor het bijhouden van gebeurtenissen.
  • hits voor het bijhouden van e-commerce.
  • hits voor sociale interactie.

Related Posts