Hoe van luchthaven Dublin naar centrum?

Hoe van luchthaven Dublin naar centrum?

De makkelijkste en goedkoopste manier om vanaf de luchthaven van Dublin naar het centrum van de stad te reizen is via de Airlink Express bussen. De dubbeldekker bussen van Airlink brengen je in ongeveer 20 tot 30 minuten van het vliegveld naar het centrum van Dublin.

Welke bus van Dublin Airport naar centrum?

Vanaf luchthaven Dublin naar het centrum met de Airlink Iedere 10 tot 15 minuten vertrekt er een nieuwe bus van de luchthaven. De bussen van Airlink brengen je in ongeveer 20 à 30 minuten naar het centrum van Dublin. Over het algemeen bedraagt de reistijd zo’n 40 minuten.

Hoeveel luchthavens heeft Dublin?

✈ Dublin Airport De luchthaven is op de kaart gezet door de Ierse prijsvechter Ryanair die hier de thuisbasis heeft. Dat geldt ook voor de Ierse nationale luchtvaartmaatschappij Air Lingus. Het vliegveld van Dublin ontvangt ieder jaar meer dan 10 keer het aantal reizigers dan de tweede luchthaven in Ierland.

Is er een metro in Dublin?

De Luas Green Line was de eerste lightraillijn die operationeel werd in Dublin. Deze lijn is operationeel sinds 30 juni 2004 en het originele traject liep van Sandyford in Dublin Zuid tot aan St. Stephens Green in het centrum van Dublin. De remise en werkplaats voor de trams van de Green Line zijn in Sandyford.

Hoe weet je welke terminal?

De Terminals: T1 en T2 Het is vooral belangrijk om te weten vanaf welke terminal je vertrekt. Dit staat meestal aangegeven op je vliegticket, maar je kunt het ook opzoeken in deze lijst.

Welke vliegvelden zijn er in Ierland?

Vliegvelden in Ierland

  • Dublin Airport – IATA code DUB (~30 miljoen passagiers)
  • Shannon Airport – IATA code SNN (~2 miljoen passagiers)
  • Belfast International Airport – IATA code BFS (~5 miljoen passagiers)
  • George Best Belfast City Airport – IATA cide BHD (~2.7 miljoen passagiers)

Related Posts