Hoe Apple abonnement opzeggen?

Hoe Apple abonnement opzeggen?

Heb je je abonnement aangeschaft via de Apple App Store, volg dan de stappen hieronder om je abonnement stop te zetten.

  1. Open de instellingen-app.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op “Abonnementen” (Als je deze optie niet ziet, tik je op “iTunes en App Store”.
  4. Selecteer je IBI abonnement.
  5. Tik op “Annuleer abonnement”.

Is Apple TV Maandelijks opzegbaar?

Een abonnement opzeggen op uw Apple TV Selecteer ‘Gebruikers en accounts’ en selecteer vervolgens uw account. Selecteer ‘Abonnementen’. Kies het abonnement dat u wilt beheren en selecteer vervolgens ‘Zeg abonnement op’. Als u ‘Zeg abonnement op’ niet ziet, is het abonnement al opgezegd en wordt het niet verlengd.

Wat is Apple Music abonnement?

Het standaard abonnement kost € 9,99 per maand waarmee je onbeperkt naar de 60 miljoen nummers luistert. Wil jij jouw Apple Music abonnement delen met je gezin, dan kies je voor het gezinsabonnement van € 14,99. Je deelt het abonnement dan met maximaal 6 personen. Voor studenten is er een speciaal abonnement.

Hoe zeg je een abonnement op ps4?

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > PlayStation-abonnementen.
  2. Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.
  3. Selecteer Automatisch verlengen uitschakelen.

Waar vind ik mijn Apple Abonnementen?

Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op ‘Abonnementen’. Tik op de naam van het abonnement dat u wilt wijzigen. Als er verschillende soorten abonnementen beschikbaar zijn, wordt een lijst weergegeven.

Kan je Apple TV opzeggen na Gratis jaar?

Open op je Apple TV de Instellingen-app. Ga naar Gebruikers en accounts en kies het account van de gebruiker die geabonneerd is op de dienst. Ga naar Abonnementen en selecteer Apple TV+. Klik onderaan op Zeg gratis proefperiode op/Zeg abonnement op.

Hoe kan ik mijn Test Aankoop abonnement opzeggen?

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen door ons te bellen op 02 892 37 00 of ons contactformulier in te vullen.

Wat is het verschil tussen Spotify en Apple Music?

Wie van de twee? Dan blijft dus de keuze beperkt tussen Spotify en Apple Music. Apple Music heeft als voordeel dat je muziek met een hogere geluidskwaliteit kunt beluisteren. Daar staat tegenover dat Spotify beter wordt ondersteund door verschillende apparaten en meer opties heeft voor afspeellijsten.

Wat zijn de voordelen van Apple Music?

Een Apple Music-abonnement biedt alle voordelen van iTunes Match, samen met toegang tot de volledige Apple Music-catalogus. Je krijgt onbeperkte skips voor Apple Music-radiostations, onbeperkt luisteren naar de volledige Apple Music-catalogus en toegang tot je gekochte en geripte bibliotheek.

Hoe kan ik Apple Music opzeggen?

Apple Music opzeggen via iPhone, iPad en iPod Touch. Open instellingen voor iOS of iPadOS. Navigeer naar je naam (Apple ID) Tik op ‘Abonnementen’. Kies voor ‘Apple Music’. Tik op ‘annuleer abonnement’. Het automatisch verlenging is gestopt en het abonnement zal worden beëindigd, wanneer precies staat onderaan de pagina aangegeven.

Hoe opzeggen op je iPhone of iPad?

Opzeggen via iPhone of iPad. Open Instellingen op je iPhone of iPad. Tik op je Naam. Ga naar ‘Abonnementen’. Selecteer ‘Apple tv+’. Kies voor ‘Annuleer (proef)abonnement’. Tot het einde van je maand kun je nog gebruikmaken van Apple Arcade, daarna wordt de toegang tot de dienst ontzegt.

Hoe kunt u uw abonnement wijzigen op een iPad of iPod touch?

Uw abonnement wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch. Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op ‘Abonnementen’. (Als u ‘Abonnementen’ niet ziet, tikt u op ‘iTunes en App Store’. Tik vervolgens op uw Apple ID en op ‘Toon Apple ID’. Log in, scrol omlaag naar ‘Abonnementen’ en tik erop.)

Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com. Als het nog steeds niet lukt om uw Apple Music-abonnement op te zeggen, neemt u contact op met Apple Support.

Uw abonnement wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op ‘Abonnementen’. Tik op de naam van het abonnement dat u wilt wijzigen. Als er verschillende soorten abonnementen beschikbaar zijn, wordt een lijst weergegeven.

Hoe verwijder ik een betaalde app?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen. Verwijderen.

Related Posts