Waarom nemen mensen Tongpiercings?

Waarom nemen mensen Tongpiercings?

Vele hebben een (tong) piercing voor zichzelf. Zo kan dit zijn voor de sier, het erotische of om status te creëren. Sommige hebben een tongpiercing voor de sex, en wel om betere stimulatie voor orale sex of zoenen sensueler te maken.

Hoe tong piercen?

Dit is een populaire piercing waarbij een piercing recht in de middellijn van de tong wordt geplaatst. Dit is wanneer je piercing in het midden van je tong wordt geplaatst,maar zoals de naam al doet vermoeden, zit deze aan één van de zijden van je tong. Het is dus aan jou of je hem links of rechts wilt laten zetten.

Hoe lang moet je tong zijn voor een piercing?

Tongpiercings hebben een standaard dikte van 1.6 mm en een standaard lengte van 16 mm. Afhankelijk van wat je zelf prettig vindt dragen kun je ook kiezen voor een lengte van 14 of 19 mm.

Doet het zetten van een tongpiercing pijn?

Of het zetten van een tongpiercing pijn doet, verschilt per persoon. De een vindt het vervelender dat de tong droog aanvoelt, de ander dat de tong wordt vastgehouden met een klem. Het is sterk afhankelijk van wat je zelf onprettig vindt. Het zal even pijn doen, maar dit zal snel wegtrekken.

Hoelang moet het staafje van me tongpiercing zijn?

Direct na het zetten van je tongpiercing Hij is dik, voelt een beetje beurs en bloedt soms zelfs een beetje. Dit is allemaal normaal. De zwelling neemt bij de meesten na de eerste week al snel af, al hoef je je geen zorgen te maken als dat bij jou wat langer duurt.

Hoelang blijft een tong tattoo zitten?

Hoelang duurt de genezing van mijn piercing?

Oorlel 6-9 weken
Frenum 6-8 weken
Wenkbrauw 6-8 weken
Voorhuid / Hafada 6-8 weken
Tong 4-6 weken

Hoeveel mm is een tongpiercing?

16 mm is voor bijna iedereen de perfecte afmeting. Het gebeurt wel vaak dat je piercer een langere tongpiercing in doet als je net een tongpiercing hebt laten zitten. Omdat de tong door het piercen gaat opzwellen is 16 mm te kort.

Wat kun je het beste eten na het zetten van een tongpiercing?

Doe zacht en mild voedsel invoeren. Hou het bij dingen zoals gelatine en ijs of zelfs babyvoeding. Warmere zachte voedingsmiddelen, zoals aardappelpuree, kunnen veilig zijn als ze je niet storen. Sommige mensen hebben een beperkte tolerantie voor warm eten terwijl hun tongpiercing geneest.

Related Posts