Kan je bij de dierenarts contant betalen?

Kan je bij de dierenarts contant betalen?

Alleen met pin of creditcard betalen Dat betekent dat u de behandelingen en medicijnen voor uw huisdier alleen kunt voldoen met pin of creditcard. Contante geldbetalingen worden niet geaccepteerd en we hebben ook geen contant geld in kas.

Wat kost een operatie van een kat?

Veel verzekeringen dekken ook de kosten van deze ingreep, klik hier om te zien welke dit zijn. Uitgebreide operaties kosten al snel €300,- tot €1.500,-. In sommige gevallen kan dit bedrag zelfs oplopen tot €3.000,- of meer.

Hoeveel kost het om een hondje te laten cremeren?

De hond cremeren kosten liggen gemiddeld rond de € 115,- voor een collectieve crematie en € 170,- voor een individuele crematie. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht van de overleden hond, bovengenoemde prijzen worden gehanteerd voor honden met een gewicht tussen de 20 – 30 kilo.

Wat kost een nacht bij de dierenarts?

Dierenarts kosten

Werkdagen € 32
Weekend, buiten openingstijden € 65
Avond, buiten openingstijden € 63
Nacht consult € 90
Thuis consult € 67

Wat kost een narcose voor een kat?

Een narcose kost volgens sommige bronnen zo’n €90,-. Veel dierenartsen kiezen er echter voor om de narcose bij de prijs van een operatie in te berekenen.

Welke maat urn hond?

Welke maat urn heb ik nodig voor mijn hond of kat. Hoe groot moet de urn zijn?

Gewicht huisdier Inhoud urn
tot 1 kg 0,15 liter (150 gram)
1 t/m 6 kg 0,3 liter (300 gram)
7 t/m 12 kg 0,5 liter (500 gram)
13 t/m 25 kg 1 liter (1000 gram)

Hoe gaat een crematie van een hond?

De crematieoven bestaat uit een primaire en secundaire kamer. In de primaire (verbrandings)kamer wordt het huisdier gecremeerd. Op de dag van de crematie zal het huisdier in deze kamer van de oven worden gelegd. Een oven kan meerdere primaire kamers hebben, zodat meer huisdieren kunnen worden gecremeerd.

Related Posts