Heeft de Belastingdienst een 06 nummer?

Heeft de Belastingdienst een 06 nummer?

055 – 543 47 05. 055 – 543 47 06.

Kun je door de Belastingdienst gebeld worden?

De Belastingdienst belt regelmatig naar burgers en bedrijven als een vorm van extra dienstverlening. Soms bellen wij u omdat wij u iets willen vertellen of bijvoorbeeld als u een klacht of een bezwaar hebt ingediend.

Is bellen met de Belastingdienst gratis?

U bevindt zich hier: Home. Contact. BelastingTelefoon: 0800 – 0543 (gratis)

Wat weet de fiscus over uw geld?

De fiscus en het CAP De fiscus krijgt enkel inzage in het CAP als ze aanwijzingen heeft van fiscale fraude of een indiciaire taxatie wil vestigen. Dat laatste betekent dat ze op grond van uw uitgavenpatroon uw belastbaar inkomen probeert vast te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen met de Belastingdienst?

De bekendste manier voor veel mensen om contact op te nemen met de Belastingdienst is de Belastingtelefoon. Hier kunnen particulieren terecht om vragen te stellen over belastingzaken. Het telefoonnummer van de Belastingtelefoon is gratis, het is namelijk een 0800 nummer en die zijn bijna altijd gratis.

Wat zijn de telefoonnummers van de Belastingdienst?

Telefoonnummers Belastingdienst. Wij hebben verschillende telefoonnummers. Kijk welk nummer u moet bellen. BelastingTelefoon. Voor vragen over belastingen en toeslagen. En voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een betalingsregeling. Bel 0800 – 0543 (gratis)

Wanneer is de BelastingTelefoon bereikbaar?

BelastingTelefoon. Telefoon: 0800 – 0543 (gratis). Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Als wij uw vraag niet meteen kunnen beantwoorden, wordt u later teruggebeld.

Wat is de Belastingdienst voor ondernemers?

De Belastingdienst voor ondernemers Niet alleen particulieren hebben met de Belastingdienst te maken, ook ondernemers. Ook zij doen aangifte inkomstenbelasting, maar daarnaast hebben zij ook te maken met het doen van aangifte voor de omzetbelasting (btw aangifte) en als er personeel in dienst is moet aangifte loonbelasting worden gedaan.

Related Posts