Hoe laad je AirPod case op?

Hoe laad je AirPod case op?

De case van je AirPods opladen

  • Opladen met een kabel: Sluit de case op een stopcontact aan met een Lightning-naar-USB-kabel en een compatibele lichtnetadapter.
  • Draadloos opladen: Leg de case met het statuslampje naar boven midden op een draadloze MagSafe-oplader of een draadloze, Qi-gecertificeerde oplader.

Hoe draadloze oortjes opladen?

De manier van opladen kan per draadloze koptelefoon verschillen. Meestal wordt een USB-kabel meegeleverd voor het laden. Daarbij kan een adapter voor stopcontacten inbegrepen zijn. Daarnaast zijn er modellen die geleverd worden met een speciaal basisstation dat tegelijk dient als oplader.

Kan je AirPods draadloos opladen?

Om je AirPods op te laden, hoef je ze alleen maar in de draadloze oplaadcase te doen en op een Qi-oplaadmat te leggen. Aan het ledlampje op de voorkant van de case kun je zien dat je AirPods worden opgeladen. En wanneer er geen oplaadmat in de buurt is, kun je opladen via de Lightning‑poort.

Waar is het knopje voor op AirPods case?

#4 Verbinden apparaten die niet van Apple zijn Het enige wat je hiervoor moet doen is de AirPods in de oplaad-case stoppen, de deksel open te klappen en het knopje aan de achterkant van het doosje ingedrukt te houden. Het lampje aan de voorkant begint te knipperen en dat betekent dat de oordoppen in pairing mode staan.

Wat is het verschil tussen AirPods met draadloze Oplaadcase?

Verschil Airpods draadloze oplaadcase en oplaadcase Het enige verschil tussen beide variaties is de manier hoe jij je case wilt opladen. Met de draadloze oplaadcase laad je de oordopjes zonder dat je een stekker nodig hebt. Wel heb je een draadloze oplader nodig.

Wat als je je AirPods case kwijt bent?

Als je één van je AirPods of de oplaadcase bent verloren, dan kan je via Apple een los exemplaar ontvangen ter vervanging. Na ontvangst stel je de nieuw ontvangen AirPod of oplaadcase in en kan je weer genieten van draadloos muziek luisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=o8J37Hb3I7M

Related Posts