Waarom synchroniseert Polar niet?

Waarom synchroniseert Polar niet?

Verwijder je Polar apparaat uit het menu met Bluetooth-instellingen op je mobiele apparaat en koppel via de Flow/Beat app. Meld je af bij de app en meld je weer aan. Verwijder de Flow/Beat app en installeer deze app weer via Google Play. Start je mobiele apparaat opnieuw op.

Kan niet synchroniseren met Polar flow?

Meld je aan bij de Flow app op je mobiel. Druk op de zijknop van je V650 om het menu van de zijknop weer te geven en kies SYNCHRONISEREN MET MOBIEL in het menu om het synchroniseren te starten. Als je voor het eerst synchroniseert, wordt je gevraagd of je verbinding maakt met iOS mobiel of met Android mobiel.

Hoe Polar resetten?

De fabrieksinstellingen van je horloge herstellen

  1. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de Polar FlowSync software voor gegevensoverdracht op je computer.
  2. Sluit je horloge aan op de USB-poort van je computer.
  3. Open de instellingen in FlowSync.
  4. Druk op de knop Fabrieksinstellingen resetten.

Hoe Polar Vantage m synchroniseren?

Ga in de Flow app naar Apparaten en kies Vantage M. Houd op je horloge TERUG ingedrukt in de tijdweergave OF ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Koppel en synchr.

Hoe Polar V800 resetten?

Als je problemen ondervindt met je V800, probeer hem dan te resetten. Je kunt de V800 resetten door de knoppen OMHOOG, OMLAAG, TERUG en LICHT tegelijk vijf seconden ingedrukt te houden totdat de Polar-animatie op het display verschijnt. Dit wordt een zachte reset genoemd; je gegevens worden hierdoor niet gewist.

Hoe synchroniseren met Polar?

Controleer vóór het synchroniseren of: je een Polar-account en Flow app hebt….Je kunt je gegevens op twee manieren synchroniseren.

  1. Meld je aan bij de Flow app en houd de knop TERUG op je A300 ingedrukt.
  2. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  3. Synchr. voltooid verschijnt als dit gereed is.

Hoe reset je Polar Ignite?

Als je geen computer hebt, of als de reset via de computer niet werkt, kun je je horloge ook vanaf het apparaat zelf resetten: Houd de knop van het horloge 10 seconden lang ingedrukt totdat een Polar logo wordt weergegeven. Wacht tot het horloge opnieuw start en herhaal dit proces dan 10-12 keer.

Hoe Polar horloge synchroniseren?

je een Polar-account en Flow app hebt….Je kunt je gegevens op twee manieren synchroniseren.

  1. Meld je aan bij de Flow app en houd de knop TERUG op je A300 ingedrukt.
  2. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  3. Synchr. voltooid verschijnt als dit gereed is.

Hoe Polar koppelen met gsm?

download de Polar Flow app van de App Store of van Google Play. zorg ervoor dat Bluetooth op je smartphone is ingeschakeld en dat de vliegmodus is uitgeschakeld. Android-gebruikers: zorg dat locatie is ingeschakeld voor de Polar Flow app in de toepassingsinstellingen op je smartphone.

Related Posts