Kan ik uw iPad repareren of vervangen?

Kan ik uw iPad repareren of vervangen?

Als uw batterij moet worden vervangen, kunnen we uw iPad repareren of vervangen tegen een batterijservicevergoeding. Er worden geen kosten in rekening gebracht als uw batterij defect is en uw iPad wordt gedekt door garantie, consumentenwetgeving of AppleCare+. Onze garantie biedt geen dekking voor slijtage door normaal gebruik.

Wat zijn de tarieven voor een reparatie van je iPad?

Tarieven iPad reparatie. Voor een reparatie van je iPad kan je al terecht vanaf €29,95. De prijzen voor de verschillende reparaties zijn afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is om jouw iPad weer uitstekend te laten presteren.

Wat is een iPad scherm reparatie?

Voor de iPad scherm reparatie gebruiken onze specialisten originele onderdelen. Na de het vervangen van je iPad scherm zie je niets meer van het defect en is je iPad weer als nieuw. Op onze scherm reparatie geven we een garantie van 6 maanden. De iPad scherm reparatie van Phoneworld is tevens een reparatie die door verzekeraars is erkend en

Wanneer is het scherm van uw iPad kapot?

Als het scherm van uw iPad per ongeluk kapot gaat, hebt u de optie om uw iPad te vervangen tegen een vergoeding buiten de garantie, zoals is weergegeven in ‘Serviceprijzen voor iPad’. Onopzettelijke schade wordt niet gedekt door de Apple garantie of door de consumentenwetgeving. Als uw scherm door een fabricagefout is gebarsten,

Wat is de prijs van een iPad?

Hieronder zie je de volledige prijslijst van Apple: iPad-model. Kosten reparatie. iPad mini, iPad mini 2. € 201,10. iPad mini 3, iPad mini 4. € 311,10. iPad 2, iPad Air, iPad 5e generatie, iPad 6e generatie. € 251,10.

Hoe verleng je de batterijduur van je iPhone of iPad?

Tips om de batterijduur te verlengen 1: Helderheid van het scherm. Het scherm van je iPhone of iPad verbruikt de meeste energie. Om te besparen is het daarom erg goed de helderheid lager bij te stellen. Dit doe je via het bedieningspaneel of via Instellingen Helderheid en achtergrond. Het slimste is de optie ‘Pas automatisch aan’ in te schakelen.

Wat is een schermreparatie voor uw iPad?

Schermreparatie. Als het scherm van uw iPad per ongeluk kapot gaat, hebt u de optie om uw iPad te vervangen tegen een vergoeding buiten de garantie, zoals is weergegeven in ‘Serviceprijzen voor iPad’. Onopzettelijke schade wordt niet gedekt door de Apple garantie of door de consumentenwetgeving.

Hoe lang is de reparatie van uw iPhone?

De Apple Store en veel van onze erkende Apple serviceproviders repareren in sommige gevallen uw apparaat nog dezelfde dag, bijvoorbeeld bij een schermreparatie. Als de technicus uw iPhone naar een Apple reparatiecentrum moet sturen, kunt u uw iPhone meestal binnen ongeveer 6-8 dagen ophalen. De status van uw reparatie controleren.

Related Posts