Kan je via iCloud WhatsApp berichten lezen?

Kan je via iCloud WhatsApp berichten lezen?

Iemand die toegang tot de iCloud-back-up had kon zo ook alle WhatsApp-berichten lezen. Als een gebruiker er nu voor kiest om zijn WhatsApp-data via Apple’s iCloud te back-uppen, en een speciale verificatiecode invoert die via sms is verkregen, wordt er een unieke encryptiesleutel gegenereerd.

Waar staan berichten in iCloud?

Op een iPhone, iPad of iPod touch Ga naar ‘Instellingen’. Tik op ‘[uw naam]’. Tik op ‘iCloud’. Schakel ‘Berichten’ in.

Hoe maak ik een back-up met uw iPhone?

Volg deze stappen om een back-up te maken met behulp van iPhone Backup Extractor: Download , installeer en voer iPhone Backup Extractor uit. Verbind uw iPhone of iPad via USB met uw computer. Selecteer uw apparaat in het menu aan de linkerkant. Kies Utilities of klik op Backup .

Hoe maak ik een back-up op iCloud?

Zo maakt u een iCloud-back-up rechtstreeks vanaf uw iPhone of iPad: 1 Ga op je iPhone naar Settings 2 Selecteer [your name] (helemaal bovenaan het scherm) 3 Selecteer iCloud 4 Kies iCloud Backup . U kunt uw iCloud-opslag ook beheren vanuit hetzelfde menu. Maak nu een back-up op iCloud

Hoe maak je reservekopie van uw iPhone?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen, verloren of beschadigd raakt. Voordat u begint, moet u informatie lezen over het verschil tussen iCloud- en iTunes-reservekopieën.

Kan je contacten bewerken op je iPhone?

Door een reservekopie te maken van je iPhone worden je contacten opgeslagen, maar je kunt de contacten niet bekijken in het kopiebestand op je computer. Als je je contacten synchroniseert met je e-mailprogramma kun je je contacten inzien en bewerken, maar ze zullen niet worden gesynchroniseerd met iCloud.

Related Posts