Wat doen met oude telefoonhoesjes?

Wat doen met oude telefoonhoesjes?

Deponeer jouw oude telefoonhoesje bij het restafval, wanneer deze niet meer bruikbaar is. Het is namelijk van belang dat jouw hoesje niet in het milieu terechtkomt. Stuur jouw oude telefoonhoesje naar LEAFF, deze zullen dan in grote getalen naar de milieustraat worden gebracht.

Hoe kun je je hoesje pimpen?

Voor ieder type telefoon zijn dit soort hoesjes eenvoudig online te vinden, dus dat hoeft geen probleem te zijn….Pimpen van je telefoonhoesje, peace of cake

  1. hoesje.
  2. stickertjes.
  3. glitters.
  4. doorzichtige lijm.
  5. watervaste stift.
  6. washi-tape.
  7. strass steentjes in allerlei kleuren.

Hoe maak je een leuk hoesje?

Ontwerp eenvoudig jouw hoesje

  1. Kies het product dat je wilt laten bedrukken.
  2. Kies een foto en voeg je tekst toe.
  3. Bestel je originele ontwerp.
  4. Deel je hoesje op social media met de hashtag #DitBenIk.

Wat kan je doen met oude telefoons?

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre! Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elk mobieltje ontvangen wij een vergoeding.

Hoe maak je een mobiel hoesje?

1 Methode 1 van 4: Een telefoonhoesje maken van hete lijm

  1. Trek je telefoon om op een vel papier.
  2. Teken het patroon met een zwarte stift. Zorg dat het patroon tegen de randen komt.
  3. Knip het sjabloon langs de buitenrand uit.
  4. Plak het sjabloon met plakband achterop je telefoon.

Hoe maak je een Telefoonhoes?

How to Ontwerpen een telefoonhoesje?

In een paar simpele stappen kun je een eigen telefoonhoesje of accessoire ontwerpen. Een telefoonhoesje of accessoire ontwerpen doe je als volgt: je selecteert jouw toestel, als er meerdere soorten bedrukbare producten voor jouw toestel zijn dan kies je een soort hoesje of ander accessoire en vervolgens bepaal je zelf de achtergrondkleur,

How do I select a telefoonhoesje of accessoire?

Een telefoonhoesje of accessoire ontwerpen doe je als volgt: je selecteert jouw toestel, als er meerdere soorten bedrukbare producten voor jouw toestel zijn dan kies je een soort hoesje of ander accessoire en vervolgens bepaal je zelf de achtergrondkleur, het lettertype en een eventueel patroon.

Can you get a smartphone hoesje met een Foto?

Ontwerp je telefoonhoesje met een foto of met een mooi design. Je kunt hiermee ook een telefoonhoes maken met een opdruk die je nergens anders kunt vinden. Maar het meest bijzonder is toch het maken van een smartphonehoesje met je eigen foto. Zo kun je jouw hoesje personaliseren, of je moeder blij maken met een hoesje met een foto van jullie samen.

Is een telefoonhoesje geretourneerd?

Een telefoonhoesje of andere accessoire met foto is een gepersonaliseerd product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Indien je op werkdagen bestelt en betaalt voor 15:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Related Posts