Welke maat uitzetter?

Welke maat uitzetter?

Telescopische raamuitzetters (IN & EX)

Naam product Artikelnummer Benodigde montageruimte
Telescopische uitzetter 35IN 2836-00-49 K = 25 mm, R = 25 mm, G = 458 mm
Telescopische uitzetter 35IN 2836-00-54 K = 25 mm, R = 25 mm, G = 458 mm
Telescopische uitzetter 50IN 2545-00-54 K = 25 mm, R = 25 mm, G = 650 mm

Welke lengte telescopische raamuitzetter?

De minimale lengte is 348 mm en de maximale lengte is 473 mm. Dit product kent veel voordelen, zoals: Bij het openen van het raam, steekt de uitzetter niet naar binnen. Hierdoor is deze heel goed te combineren met een vitrage, hor of raamdecoratie.

Hoe telescopische Raamuitzetter monteren?

Een telescopische raamuitzetter bevestigen Bevestig het kozijnplaatje op het kozijn op minimaal de kozijnbreedte van het raam, gemeten vanuit de hoek waar het raam scharniert. Geef met een priem of een timmermanspotlood de schroefgaten aan en boor de schroefgaten voor met een houtboortje van 2 mm.

Wat is een telescopische raamuitzetter?

Een telescopische raamuitzetter zorgt ervoor dat je jouw raam gemakkelijk op een kier kan zetten. Zo kan het raam niet zomaar dichtklappen of juist veel te ver open blijven staan. Een telescopische raamuitzetter heeft verschillende standen, je kan zelf de gewenste stand bepalen.

Hoe bevestig ik een raamuitzetter?

Prik met een priem gaatjes op de plek waar het profielstuk op het raam gemonteerd moet worden, of teken ze af. Boor de schroefgaten voor met een dun houtboortje (bv. 2 mm) en schroef de raamuitzetter op het raam. Houdt de stelpen op zijn plaats en open het raam.

Waar raamuitzetter plaatsen?

Bij een draairaam plaatst u de raamhoek op de voorgeschreven afstand van de scharnierzijde van het kozijn. Deze afstand is te vinden is in de producthandleiding. Als u de juiste afstand heeft afgemeten, laat u de uitzetter met het sleufgat (dit is het langwerpige gat) rusten in de stelpen.

Hoe bevestig je een telescopische Raamuitzetter?

Related Posts