Hoe maak je Word-document mooi?

Hoe maak je Word-document mooi?

Word is veel meer dan een tekstprogramma. Gebruik de talloze opmaakopties om saaie documenten een stuk mooier te maken….Documenten opmaken met Word

  1. Klik in het Lint op het tabblad Pagina-indeling of Indeling.
  2. Klik in de groep ‘Pagina-instelling’ op Afdrukstand.
  3. Klik op de gewenste stand: Staand of Liggend.

Hoe maak je van een Word-document een PDF bestand?

  1. Kies Bestand > Exporteren > PDF of XPS maken.
  2. Als de eigenschappen van uw Word-document gegevens bevatten die u niet wilt opnemen in het PDF-bestand, kiest u in het venster Publiceren als PDF of XPS de optie Opties.
  3. Navigeer in Publiceren als PDF of XPS naar de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Hoe doe je documenten tot leven?

Google Documenten brengt je documenten tot leven dankzij slimme bewerk- en opmaaktools waarmee je tekst en alinea’s in een handomdraai kunt vormgeven. Maak een keuze uit honderden lettertypen en voeg links, afbeeldingen en tekeningen toe. En dat allemaal gratis. Altijd en overal toegang tot je documenten

Hoe typ je een nieuw document in het vak onlinesjablonen?

Klik op het tabblad Bestand op Nieuw. Typ in het vak Onlinesjablonen zoeken het soort document dat u wilt maken en druk op Enter. Tip: Om een nieuw document te beginnen, selecteert u leeg document. Om te oefenen met Word-functies kunt u er een leerhulpmiddel op naslaan, zoals Welkom bij Word, Uw eerste inhoudsopgave invoegen, en nog veel meer.

Wat is een portable document format?

PDF staat voor Portable Document Format. Een bestandtype dat uitermate geschikt is voor het uitwisselen van elektronische documenten tussen verschillende apparaten. Omdat PDF een ISO gestandaardiseerd bestandformaat is, en zodoende op ieder apparaat en met ieder besturingssysteem gebruikt kan worden.

Related Posts