Hoeveel betaal je aan Tentoo?

Hoeveel betaal je aan Tentoo?

Tentoo verstuurt een factuur aan de betreffende opdrachtgever voor ongeveer € 230,87 per dag (€150,00 per dag plus werkgeverslasten, 6% commissie en 21% BTW). Afhankelijk van eerdere verloningen en het wel of niet toepassen van de heffingskorting, blijft er van deze prijsafspraak ongeveer 50 tot 75 procent netto over.

Hoe werkt Tentoo?

Hoe werkt my. tentoo?

  • Je logt in op my.tentoo.nl.
  • In een formulier vul je de gegevens van jezelf en je opdrachtgever in. Je geeft hier ook je prijsafspraak en gewerkte dagen aan ons door.
  • Je stuurt je werkbrief voor controle naar je opdrachtgever.

Hoe werkt Payrolling voor ZZP?

Payrolling is een constructie waarbij je als freelancer in loondienst bent bij een payrollbedrijf. Je geeft aan het payrollbedrijf door voor welk tarief jij werkt en hoeveel uur je hebt gewerkt. Het payrollbedrijf factureert vervolgens jouw opdrachtgever, en keert aan jou een netto salaris uit.

Wat zijn voordelen van freelancer?

Voordelen van freelancen

  1. Je hebt een flexibel statuut. Coralie: “Voor veel bedrijven is dat een pluspunt, want ze hebben voor sommige opdrachten heel specifieke skills nodig.
  2. Je hebt je eigen tijd in handen.
  3. Je bepaalt zelf je koers.
  4. Je werkt samen als partners.
  5. Je hebt veel variatie.
  6. Je hebt extra voordelen.

Waarom is payrolling duur?

Payrolling is duur. Als je gaat payrollen, dan kost dat inderdaad geld. Maar voor deze vergoeding verklein je het ondernemers risico en besteed je de volledige personeelsadministratie uit. Onder andere bij arbeidsongeschiktheid en vakantie, wordt je personeel gewoon doorbetaalt maar krijg je geen factuur. Ook de in- en uitdiensttreding van

Wat is de payroll constructie?

Dit wordt de payroll constructie genoemd. Via een payroll constructie besteedt de inlener de juridische en administratieve zaken van het werkgeverschap uit aan het payrollbedrijf. Dit zijn bijvoorbeeld taken als: de salarisadministratie en salarisbetalingen, afdracht van sociale premies, contractbeheer, juiste toepassing van de cao en pensioenen.

Hoe werkt payrolling in Nederland?

Met payrolling weet je zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee je te maken krijgt. Ook beperk je door het werken met payroll de personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur.

Wat is de nadelen van payrollbedrijf?

Er zijn ook nadelen voor de werknemer. De drie belangrijkste nadelen zijn: stoppen werk; het inlenende bedrijf kan zonder opgaaf van redenen de payrollovereenkomst beëindigen. Het hangt vervolgens van het payrollbedrijf af of de medewerker vervangend werk krijgt of dat ontslag (om bedrijfseconomische reden) zal volgen.

Related Posts