Hoeveel kost een vagina verkleining?

Hoeveel kost een vagina verkleining?

Prijslijst V-Klinieken

Schaamlipcorrectie
Schaamlipcorrectie + dubbele plooi correctie € 2050
Schaamlipcorrectie + clitoriscapuchon € 2685
Schaamlipcorrectie + vaginaverstrakking € 4150
Verkleinen / reconstrueren clitoriscapuchon € 2150

Wat is Perineoplastiek?

Het perineum is het gebied dat vaak beschadigd raakt door scheuren (ruptuur) of een knip (episiotomie) tijdens de bevalling. Het perineum kan gecorrigeerd worden in combinatie met de achterwand en in sommige gevallen kan de vagina opening kleiner gemaakt worden. Deze ingreep wordt een perineoplastiek genoemd.

Hoe Vernauw je je vagina?

Bij een verstrakking van de vagina wordt zowel de vagina-ingang als de hele vagina zelf verstrakt. Hierbij gaat de cosmetisch gynaecoloog tot ongeveer 7 – 8 cm naar binnen toe om de spier- en het bindweefsel strakker te maken. Het gehele onderste deel van de vagina wordt naar elkaar toegebracht.

Kan je je kut strakker maken?

Kegel work-outs zijn wetenschappelijk bewezen goed voor de spieren bij je vagina. Het zijn oefeningen waarmee je de spieren rond je vagina aanspant en als je die elke dag 10 – 15 minuten lang doet (we denken dat je er dan ook wel goed klaar mee bent), merk je na een paar weken écht dat je vagina strakker is geworden.

Wat is verzakking baarmoeder?

Bij een baarmoederverzakking is de baarmoeder naar beneden gezakt in het bekken. Deze verzakking is te zien of te voelen als een uitpuiling van de baarmoedermond in de vagina.

Wat is Introïtusplastiek?

Een introïtusplastiek is het ruimer maken van de vagina-ingang. De ingang van de vagina kan te nauw zijn. Soms is dit aangeboren, maar het kan ook ontstaan na een bevalling, een verzakkings- operatie of bij het ouder worden. Een te nauwe ingang van de vagina kan leiden tot problemen bij de geslachtsgemeenschap.

Wat is Vaginaplastie?

Vulva- of vaginaplastiek is een geslachtsaanpassende operatie voor een transvrouw. Als u een jaar in het transitietraject zit en dat gaat goed, dan komt u in aanmerking voor een geslachtsaanpassende operatie. Voor de transvrouw kan dat een vulva- of een vaginaplastiek zijn.

Related Posts