Is mijn bedrijf aangesloten bij bedrijfsfitness?

Is mijn bedrijf aangesloten bij bedrijfsfitness?

Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kan je inloggen met de code van jouw werkgever. Weet je niet zeker of jouw werkgever meedoet, of weet je de code niet? Doe dan de werkgevercheck. Je kan kiezen uit een abonnement van 6 of 12 maanden bij een van de 3.000+ aangesloten sportlocaties!

Hoe werkt bedrijfsfitness Nederland?

Hoe werkt bedrijfsfitness? Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland dan kan jij korting krijgen op jouw fitnessabonnement. Vaak is dit gemiddeld 40%, omdat jij jouw abonnement mag laten verrekenen met brutosalaris. Soms betaalt een werkgever ook een deel van het abonnement mee.

Is sportschool aftrekbaar?

Als de werkgever een fitnesscentrum aanwijst waar iedereen mag sporten, zijn deze kosten aftrekbaar resp. kunnen belastingvrij worden vergoed. Voorwaarde is wel dat alle werknemers gebruik mogen maken van de regeling (90%). Of ze daadwerkelijk meedoen, is niet relevant.

Welke sportscholen zijn aangesloten bij Fiscfree?

Ik kies voor een

  • Jaarabonnement Fit For Free Fitness onbeperkt.
  • Jaarabonnement Basic-Fit.
  • Jaarabonnement Optisport Health Club.
  • Duo abonnement personal trainer Fit20.
  • Jaarabonnement Sport City Lifestyle.
  • Jaarabonnement Anytime Fitness.
  • Jaarabonnement Fitland onbeperkt.
  • Premium abonnement Curves.

Hoeveel korting met bedrijfsfitness?

Flinke korting Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak!

Wat valt onder bedrijfsfitness?

Of je nu al jaren sport beoefent of voor het eerst weer in beweging komt: bedrijfsfitness is voor iedereen geschikt! Het aanbod varieert enorm: spinnen, yoga, pilates, steps, zwemmen, crossfit of fysiofitness, het kan allemaal.

Related Posts