Is Raisin betrouwbaar?

Is Raisin betrouwbaar?

Zodra het geld op je dagelijkse rekening bij Raisin staat, moet je alweer bij hen inloggen en daarna pas kun je het naar je tegenrekening overmaken. Dit is veel te bewerkelijk en zou niet nodig moeten zijn! Wat mij nog het meest stoort, is dat ik nergens kan zien hoeveel rente ik opbouw.

Wat is de meest betrouwbare bank?

Cijfers bankmonitor

Algemeen Internet- en mobiel bankieren
Triodos Bank 8,8 8,3
SNS 8,2 8,4
Rabobank 7,3 8,2
ING 7 8,1

Welke banken zijn aan elkaar gekoppeld?

Overzicht bankvergunningen Nederlandse garantieregeling (depositogarantiestelsel)

Bank Bankvergunninghouder Deelt vergunning met
Nationale Nederlanden Nationale Nederlanden Delta Lloyd OHRA
NIBC Direct NIBC Direct
Rabobank Rabobank Robeco
RegioBank De Volksbank ASN Bank BLG Wonen De Volksbank SNS Bank Zwitserleven

Wat is Raisin voor een bank?

Wat is Raisin? Raisin geeft je toegang tot deposito- en spaarrekeningen van banken uit heel de EU – via één platform en volledig online – met rentes tot wel 1,50% per jaar! Raisin’s diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken.

Wat is Raisin sparen?

Wat is Raisin? Raisin geeft je toegang tot exclusieve deposito’s en spaarrekeningen van banken uit heel de Europese Unie – en dat alles via één platform en volledig online! Onze diensten zijn gratis voor jou: Raisin ontvangt een commissie op bemiddeld spaargeld van zijn partnerbanken.

Welke bank is nog te vertrouwen?

De ASN Bank, Regio Bank en SNS Bank waren in handen van SNS Reaal, maar die groep is op 1 februari 2013 genationaliseerd en dus nu van ons allemaal. Zolang Nederland niet failliet gaat, is uw geld er 100% veilig….En dat zijn in 2020 en 2021:

  • ABN AMRO (meerderheidsaandeel);
  • ASN Bank;
  • Regio Bank;
  • SNS Bank.

Is Lloyds Bank betrouwbaar?

Lloyds Bank is geen Nederlandse bank en valt daardoor niet onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Deze garantiestelling houdt in dat de Nederlandse overheid garant staat voor de eerste €100.000 die jij bij een bank uit hebt staan, ook wanneer de bank failliet gaat. Bij Lloyds Bank is dit dus niet het geval.

Welke banken zijn aangesloten bij garantiefonds?

Bijna alle banken die in de renteoverzichten op Spaarrente.nl staan vallen onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. De enige uitzonderingen zijn Argenta (België), Lloyds Bank (Duitsland) en BIGBANK (Estland). Deze banken vallen onder het depositogarantiestelsel van het eigen land.

Welke banken vallen onder het garantiefonds?

Alle banken met een Nederlandse bankvergunning vallen onder het depositogarantiestelsel. Dat wordt uitgevoerd door De Nederlandsche Bank (DNB).

Related Posts