Wat betekent loonheffing 0?

Wat betekent loonheffing 0?

Er staat loonheffing € 0 op uw AOW-overzicht Dan heeft u de loonheffingskorting niet helemaal gebruikt. Dit komt doordat de korting hoger is dan de loonheffing. U heeft dan te veel belasting betaald. Deze kunt u via de belastingaangifte terugvragen bij de Belastingdienst.

Wat betekent heffingskorting 1 op loonstrook?

De heffingskorting is een korting op de te betalen belasting. Deze korting mag je tegelijkertijd maar bij 1 werkgever of uitkeringsinstantie toepassen. Heb je twee inkomens, dan zal bij 1 hier ja staan en bij de ander nee.

Hoe zie ik loonheffingskorting is toegepast?

Op uw loonstrook ziet u of de loonheffingskorting wordt toegepast. Daar staat dan bijvoorbeeld ‘loonheffingskorting’ of ‘arbeidskorting’ op. Twijfelt u? Vraag het dan aan uw werkgever/uitkeringsinstantie.

Wat is de code loonbelastingtabel?

Code loonbelastingtabel Met de code loonbelastingtabel geeft u aan welke tabel u voor de inhouding van de loonbelasting/premie volksverzekeringen hebt toegepast. De code is voor de meeste situaties samengesteld uit de volgende drie componenten: Eerste cijfer: Soort tabel Code Omschrijving 0 Tabel zonder herleidingsregels, werknemer zowel

Wat zijn de benodigde gegevens voor de loonbelasting?

Het is gebruikelijk om de benodigde gegevens bij je werknemer op te vragen via een speciaal formulier van de Belastingdienst. (link is external) . De officiële benaming voor dit formulier is ‘Model Opgaaf gegevens voor de loonheffingen’. Maar in de volksmond staat het ook bekend als de ‘loonbelastingverklaring’.

Wat is een loonbelastingverklaring?

Formulier loonbelastingverklaring. Het is gebruikelijk om de benodigde gegevens bij je werknemer op te vragen via een speciaal formulier van de Belastingdienst. De officiële benaming voor dit formulier is ‘Model Opgaaf gegevens voor de loonheffingen’. Maar in de volksmond staat het ook bekend als de ‘loonbelastingverklaring’.

Related Posts