Wat doen steroiden met je lichaam?

Wat doen steroïden met je lichaam?

Anabole steroïden zijn hormonen die de opbouw van de spieren bevorderen. Ze zijn afgeleid van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Ze worden veel gebruikt om sportprestaties te verbeteren, vooral bij gewichtheffen, bodybuilding, discuswerpen e.d. Ze worden beschouwd als doping, en zijn daarom verboden.

Wat doen anabolen met je gedrag?

Anabolen zijn lichamelijk en geestelijk verslavend. Na een kuur voelen gebruikers zich sterk, zelfverzekerd en krijgen zin in seks. Na stoppen slaan deze gevoelens om in het tegendeel. Je wordt futloos en down.

Wat zijn de nadelen van steroïden?

Zo kan het gebruik van anabolen leiden tot leverfunctiestoornissen, hart- en vaatziekten, acne en psychische veranderingen zoals een toename in agressie en achterdocht. Daarnaast kan het gebruik van anabolen bij mannen onder andere leiden tot verminderde vruchtbaarheid, borstvorming en prostaatvergroting.

Is testosteron spuiten gevaarlijk?

Er is minder bekend over de bijwerkingen bij jongens en bij vrouwen en ook niet over het gebruik door mannen die geen tekort hebben aan testosteron. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende. Bij gebruik van de injectie. Regelmatig: pijn, jeuk, irritatie en zwelling op de injectieplaats.

Welke anabolen kan ik het beste gebruiken?

Winstrol is een effectieve anabool dat ook populair is onder de bodybuilders. Het biedt uitstekende resultaten in vetverlies, met maar enkele bijwerkingen. Bovendien kan je het zowel oraal nemen als injecteren. Een Winstrol kuur duurt 8 weken en is geschikt voor beide geslachten.

Hoe lang blijft testosteron in je bloed?

De testosteron in de huidgel komt via de huid geleidelijk in het bloed. Er blijft dan per keer ongeveer 24 uur uur lang voldoende testosteron in het bloed.

Hoe lang werkt een anabolen kuur?

Anabole steroïden met een kort ester, zoals testosteron propionaat, zijn slechts een paar dagen actief, terwijl anabole steroïden met een lang ester, zoals testosteron enanthaat, wel twee weken werkzaam zijn.

Related Posts