Wat is een zzp4?

Wat is een zzp4?

Verzorgd wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging (ZZP 4) U komt voor ZZP 4 in aanmerking als u niet meer zelfstandig kunt wonen. U heeft dagelijks hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging en u moet 24 uur per dag een beroep kunnen doen op zorg en begeleiding.

Wat valt onder VV4?

Met een VV4 zorgprofiel heeft u recht op 12,5 uur zorg per week. Hierbij is er behoefte aan hulp, toezicht en sturing als het gaat om persoonlijke verzorging en is verpleging vereist vanwege de kwetsbare gezondheid. Als het gaat om mobiliteit dan is de cliënt binnen beperkt zelfstandig en kan er buiten hulp nodig zijn.

Wat is een vv6?

Zorgprofiel VV06 / ZZP6 – Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. Cliënten die uitgebreide verzorging en verpleging nodig hebben omdat zij lichamelijk ziek zijn, komen in aanmerking voor dit pakket. Zij krijgen verzorging en begeleiding bij alledaagse dingen in een beschermde omgeving.

Welke zorg bij ZZP 4?

In dit pakket krijgt u persoonlijke verzorging en begeleiding, en ook verpleegkundige aandacht. En u woont in een veilige, beschermde omgeving. Welke zorg heeft u nodig? Verzorging U heeft veel hulp nodig bij de dagelijkse dingen: bij het wassen en aankleden, bij het opstaan en naar bed gaan, en als u naar de wc moet.

Wat is een vv04 indicatie?

Deze bewoners/cliënten hebben intensieve begeleiding nodig gecombineerd met uitgebreide verzorging in een beschutte omgeving. Over het algemeen verblijven deze bewoners/cliënten in een verzorgingshuis met meerzorg (PG of somatiek) of thuis.

Wat zit er in zzp6?

U komt voor ZZP 6 in aanmerking als u door een kwetsbare gezondheid geheel zorgafhankelijk bent en intensieve zorg, begeleiding en persoonlijke verzorging nodig heeft. Ook moet u 24 uur per dag een beroep kunnen doen op zorg en begeleiding.

Wat houdt zorgindicatie 6 in?

Een CIZ 6 indicatie staat voor “ Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging”. Dit is onder andere bestemd voor mensen die wonen in woonzorgcentra. Hier wordt begeleiding geboden in de dagelijkse gang van zaken en in de omgang met een aandoening.

Related Posts