Welke diensten levert een uitzendbureau?

Welke diensten levert een uitzendbureau?

Diensten uitzendbureaus detacheren: langere klussen van meestal een half jaar die een uitzendkracht meer zekerheid biedt. payroll: een bedrijf heeft een werknemer gewerft en brengt deze onder bij het uitzendbureau. werving en selectie: het uitzendbureau regelt de werving en selectie voor een bedrijf.

Welke diensten levert Tempo Team?

Onze diensten

  • Tijdelijk personeel.
  • Werving & selectie.
  • Zelf aan de slag met recruitment.
  • HR-oplossingen.
  • Payrolling.
  • Regel je personeelsplannig met Youplan.
  • Bereikbaarheidsservice.

Wat voor bedrijf is Tempo Team?

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor jouw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot jouw succes.

Wat maakt Tempo-Team uniek?

Een Tempo-Teamer herken je uit duizenden. Betrokkenheid, inventiviteit en daadkracht zijn onze kernwaarden. Onze kernwaarden vormen ons kompas bij het in praktijk brengen van onze missie. Waarden die diep verankerd zijn in ons DNA en die elke dag opnieuw zorgen voor successen in ons werk.

Waar staat Tempo-Team voor?

De missie van Tempo-Team We zien het dan ook als onze uitdaging om iedere werkdag ietsje leuker te maken. Waar je nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert, meer over je vak en over jezelf ontdekt. Want dat is werk voor ons. Daar doen we elke dag een stapje extra voor.

Wat doet het tempo-team?

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot jouw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

Hoeveel werknemers heeft Tempo-Team?

Tempo-Team is met ruim 40 jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Wij zijn de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland met 300 vestigingen en 1900 medewerkers.

Is Tempo-Team onderdeel van Randstad?

Tempo-Team weet zich wel raad met die ontwikkelingen en groeit boven de markt uit. In 1992 wordt de Flex Holding aan de Randstad Holding toegevoegd. Zo krijgt Tempo-Team er een tweede sterk merk bij: Werknet. Dat richt zich vooral op inhouse dienstverlening bij grote industriële klanten.

Hoe groot is Tempo-Team?

Met 260 vestigingen in het hele land weet Tempo-Team precies wat en wie waar nodig zijn. Ons kent ons heeft zeker zijn voordelen. Onze 1.350 eigen medewerkers hebben dagelijks 28.000 flexwerkers aan het werk. Wij hebben dus altijd de juiste mensen voorhanden.

Related Posts