Wat is een blauw persoon?

Wat is een blauw persoon?

Blauw – Consciëntieus temperament, de ‘analyticus’ Gedrag: Betrouwbaar en zorgvuldig, gericht op kwaliteit en service, objectief, luistert kritisch, neemt beslissingen weloverwogen, formeel, is wat afstandelijk, is feitelijk, heeft oog voor detail, eerst zien dan geloven. Valkuil: Perfectionisme en te kritisch.

Rood staat voor kracht, passie en opwinding. Geel kent de betekenis van vreugde, vriendelijk en energie. Blauw is de kleur voor loyaliteit, betrouwbaarheid en intelligentie. Paars staat voor nostalgie, mysterie en beschaving.

Wat zijn frisse kleuren?

Frisse en vrolijke kleuren en hun emoties

  • Rood. Rood is een krachtige en een vrolijke kleur, maar ook een kleur die aandacht vraagt en wijst op gevaar.
  • Oranje. Oranje staat voor alles wat Hollands is.
  • Geel. Van de kleur geel krijg je zin in het leven!
  • Groen.
  • Blauw.
  • Roze.

Welke kleur geeft energie?

Rood geeft energie en daagt uit. Rood is er, je kunt er niet omheen. De kleur van actie, van doen. Van genieten en enthousiasme.

Wat ben je als je blauw bent?

Blauw (C) Blauw staat voor consciëntieus. Ja, dat zijn die betrouwbare, zorgvuldige, kritische mensen die weloverwogen beslissingen nemen. Ze houden van feiten, analyses en resultaten en hebben oog voor detail.

Wat betekent het als je blauw bent?

Betekenis Blauw – betrouwbaar & assertief Die staan voor betrouwbaarheid, wijsheid, loyaliteit, expertise en eerlijkheid. Met blauw straal je daardoor uit dat je weet wat je doet en dat je betrouwbaar bent. Een uitkomst voor sollicitaties, verkoopgesprekken, maar ook bij de eerste ontmoeting met je schoonouders.

Wat betekent dat je blauw bent?

Beheerst. Blauw in de kleur van je Eigenheid betekent dat je over het algemeen redelijk gelijkmatig bent, tenzij je emoties het overnemen – dan kun je ofwel humeurig en overdreven emotioneel worden, of koel en onverschillig. Voor anderen lijk je zelfverzekerd en beheerst, maar je verbergt wellicht je kwetsbare kant.

Welke emotie bij welke kleur?

Welke gevoelens roepen kleuren op?

  1. Blauw: vertrouwen en helderheid. Blauw associëren we met betrouwbaar, waarheid, helder, loyaal en effectief.
  2. Bruin: aards en gewichtig.
  3. Rood: warmte en kracht.
  4. Oranje: vrolijk en veilig.
  5. Geel: creatief en licht.
  6. Groen: natuur en gezond.
  7. Roze: liefde en zorg.
  8. Paars: kwaliteit en luxe.

Welke kleur valt het minst op?

Dat groene, gele en rode auto’s minder worden gebotst dan bruine, witte en zwarte auto’s lijkt logisch. Groen, geel en rood vallen meer op in het verkeer. Maar het is altijd verstandig om goed op te letten als u in de auto zit.

Related Posts