Hoe zie ik mijn BKR codering?

Hoe zie ik mijn BKR codering?

Hoe kan ik mijn registratie inzien? Je kunt bij ons online je kredietoverzicht opvragen. Op je overzicht vind je altijd de actuele gegevens die wij van je hebben. Je registratie inzien is gratis.

Welke schulden staan geregistreerd bij BKR?

Het BKR registreert persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, bezit van creditcards en klantenkaarten. Ook een mobiele telefoon (van meer dan 250 euro) op afbetaling wordt geregistreerd. Een hypotheek wordt gemeld bij 3 maanden betalingsachterstand. Het BKR registreert geen studieschulden, huur en energie.

Hoe lang hou je een BKR registratie?

Registratie bij Stichting BKR. Hoe lang sta ik geregistreerd? Zolang je krediet loopt, is dat bij ons bekend. Nadat je een krediet hebt afgelost en de kredietaanbieder doorgeeft dat je krediet is beëindigd, blijven je gegevens nog 5 jaar staan.

Welk krediet wordt niet geregistreerd bij BKR?

Betalingsachterstanden en schulden die niet bij het BKR worden geregistreerd: Studieleningen (deze worden wel geregistreerd bi DUO) Leasecontracten van maatschappijen die niet zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Achterstanden bij de belastingdienst (belastingschulden)

Welke gegevens worden geregistreerd bij BKR?

Dan hebben we deze gegevens van je:

  • Je naam, adres, geboortedatum.
  • Welke lening je hebt afgesloten.
  • Bedrag dat je geleend hebt.
  • Begindatum en einddatum van de lening.
  • Eerste en laatste keer dat je aflost.
  • De datum waarop je achterloopt met betalen.
  • De datum waarop je de achterstand hebt ingelopen.
  • Andere bijzonderheden.

Hoe kom ik van negatieve BKR af?

Hoe kom ik van mijn registratie af? Slecht nieuws: als je een negatieve BKR-registratie hebt, en die is terecht, dan kun je er niet vanaf. Je kunt alleen nog de achterstand proberen zo snel mogelijk in te halen. Wanneer je denkt dat de registratie niet terecht is, kun je wel proberen er vanaf te komen.

Hoe lang blijft een A3 codering staan?

De codering blijft 5 jaar staan nadat de laatste betaling op de lening is gedaan. Op het BKR moet dan een werkelijke einddatum worden vermeld door de bank. De 5 jaars periode gaat in op de werkelijke einddatum.

Related Posts