Wat kun je met een Apple Watch Series 5?

Wat kun je met een Apple Watch Series 5?

Apple Watch Series 5 in het kort

  • Vijfde generatie Apple Watch.
  • In de winkels sinds 20 september 2019.
  • Verkrijgbaar in aluminium, staal, keramiek en titanium.
  • In Nederland en België alleen in aluminium en zonder 4G.
  • Always-on scherm toont continu de wijzerplaat.
  • Ingebouwd kompas voor navigeren zonder kaart.
  • 18 uur batterijduur.

Hoe lang gaat Apple Watch 5 mee?

Batterij die de hele dag meegaat Een batterijduur van een hele dag is gebaseerd op 18 uur dragen en de volgende activiteiten: 90 keer kijken hoe laat het is, 90 meldingen, 45 minuten appgebruik en een work‑out van 60 minuten waarbij muziek wordt afgespeeld met Apple Watch via Bluetooth, allemaal in de loop van 18 uur.

Wat is het verschil tussen Apple Watch SE en serie 5?

Ook ontbreken er veel sensoren, zoals het kompas en de verbeterde hartslagsensor. Bovendien heeft de Apple Watch SE een veel snellere chip en meer opslag, waardoor deze veel langer mee gaat. Wat ons betreft is de Apple Watch SE de betere keuze, ook al betaal je voor dit model €80 meer.

Waarom is de Apple Watch 5 niet meer te koop?

Het antwoord blijkt heel simpel: 4G. In Nederland biedt geen enkele provider mobiele data voor de Apple Watch aan en de premium-varianten zoals de Apple Watch Edition van keramiek of titanium komen standaard met ingebouwde ondersteuning voor 4G. Je kunt ze niet met alleen Wi-Fi kopen.

Wat kun je allemaal doen met een Apple Watch?

Je kunt je Apple Watch als afstandsbediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone.

Welke Apple Watch past het best bij mij?

Welk formaat Apple Watch het beste bij jou past, is afhankelijk van je polsomtrek en persoonlijke smaak. Je hebt bij Apple keuze uit twee formaten: 40mm (voorheen 38mm): geschikt voor een pols van 130-200mm. 44mm (voorheen 42mm): geschikt voor een pols van 140-210mm.

Hoe duur is een Apple Watch serie 5?

De Apple Watch Series 5 werd in september 2019 onthuld. De adviesprijs bedraagt 479 euro voor de 44mm-versie en 449 euro voor de 40mm-editie.

Related Posts