Waar gaat het boek Pokerface over?

Waar gaat het boek Pokerface over?

Verklaring titel: Het gaat over Sem uit 5 VWO, die bij zijn ijshockeyclub poker speelt in club 24 een zaal in de ijshockeyclub. Maar hij krijgt daar een hele grote schuld. Hij probeert het geld terug te krijgen door een auto te stelen. Genre: young adult, thriller & detective.

Wie is de schrijver van Pokerface?

Buddy TegenboschPokerface: ik steel, lieg en bedrieg / AuteurBuddy Tegenbosch is een Nederlands schrijver en piloot. Wikipedia

Waar speelt het boek match zich af?

Vanaf het moment dat Jim voor het eerst op het voetbalveld staat, weet hij dat hij er thuishoort. Met succes doorloopt hij de jeugdopleiding van PSV en als hij zeventien is, krijgt hij tijdens zijn zomervakantie in Zeeland bericht dat hij eindelijk mee mag op trainingskamp.

Welke prijzen heeft het boek pokerface gewonnen?

In 2012 genomineerd voor de Crimezone Young Adult Thriller Award. Pokerface was één van de kerntitels voor de Prijs van de Jonge Jury 2014. Meer informatie.

Hoeveel prijzen heeft Buddy Tegenbosch gewonnen?

Schrijver Buddy Tegenbosch uit Eindhoven wint Prijs van de Jonge Jury. EINDHOVEN – Eindhovenaar Buddy Tegenbosch (1975) heeft met zijn boek ‘Match’ de Prijs van de Jonge Jury gewonnen, een van de belangrijkste Nederlandse prijzen voor jeugdboeken.

Waarom is Buddy Tegenbosch schrijver geworden?

Dus… wat dan? Inmiddels hield ik wel weer van lezen (op de middelbare school had ik nauwelijks gelezen) en ik bedacht dat ik wilde proberen te gaan schrijven. Dat bleek ontzettend leuk om te doen. Inmiddels heb ik vier boeken geschreven.

Wat is het genre van het boek match?

Match

Prijs: € 17,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (05-11-2021)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl: Match op boekenliefde.nl

Is pokerface een succes?

Pokerface is een stoer en spannend boek voor jonge pubers, zowel jongens als meisjes. Het laat goed de gevaren zien van de pokerwereld en met de vlotte schrijfstijl van Tegenbosch ga je met gemak door het hele boek heen! Ik ben al heel nieuwsgierig geworden naar Oog om oog, het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch.

Wat voor boeken schrijft Buddy Tegenbosch?

Tegenbosch schrijft ‘young adult’-boeken, voor pakweg 12- tot 16-jarigen. Maar wil zich niet teveel vastpinnen op leeftijden. “Mijn lezers passen niet in een hokje.

Hoeveel boeken heeft Buddy Tegenbosch geschreven?

Alle boeken van Buddy Tegenbosch (12 boeken).

Related Posts