Wie zijn de acteurs van de Jumbo reclame?

Wie zijn de acteurs van de Jumbo reclame?

De bekende cast uit de reclame van Jumbo zijn onder andere:

  • Jumbo reclame acteur vader. Frank Lammers.
  • Jumbo reclame acteur moeder. Maike Meijer.
  • Jumbo reclame acteur zoon. Tim de Jonge.
  • Jumbo reclame acteur dochter. Cato Arends.

Wie is de acteur in de mediamarkt reclame?

Danny Diëgo, 38 jaar.

Hoe kan ik meedoen aan een reclame?

Op de website die figuranten en film- en reclamemakers bij elkaar brengt vind je allerlei oproepen voor figuranten waar je op kunt reageren. Iedereen kan in principe figureren. Filmmakers en reclame producenten zijn meestal op zoek naar een verscheidenheid aan figuranten.

Wat is een Dagfee?

Maar als je als acteur of model bij een castingbureau aangesloten bent en je krijgt van hen een uitnodiging voor een opdracht doorgestuurd, dan staat er in de uitnodiging vaak wat de dagprijs (ze noemen dat dan een dagfee) is en welke buy-out er bij de opdracht hoort.

Wie is de zoon in de Jumbo reclame?

De tv reclames van de Jumbo draaien om een herkenbaar bezin met een typische onhandige vader (Acteurs Frank Lammers), kordate moeder (actrice Maike Meijer) en twee bijdehante kinderen (eerder speelde Cato Arends de rol van de dochter, Tim de Jonge speelt de zoon).

Wie is de dochter in de Jumbo reclame?

Frank Lammers kennen we allemaal van de serie Undercover. De acteur blijkt een zestienjarige dochter te hebben die als twee druppels water op hem lijkt… De acteur is al veertien jaar getrouwd met Eva Posthuma de Boer. Het stel heeft samen ook een prachtige dochter: Isa Lammers.

Wie is de man in de Schoonenberg reclame?

Trots is hij op zijn hoofdrol als moppentapper in een commercial van Schoonenberg Hoorcomfort en ook zijn uitstapje naar de Wegenwacht behoort tot zijn favorieten. ,,Op weg naar zijn vlucht naar Las Vegas kreeg illusionist Hans Klok autopech.

Wie is de vrouw in Verisure reclame?

Verisure, Henny Huisman en Maxime Meiland winnen de Loden Leeuw 2021.

Hoeveel krijg je betaald voor een reclame?

Wat kost TV reclame?

Kosten vergelijking Kleine TV zender Grote TV zender
TV spots per avond 6x tussen 18:00 – 00:00 4x tussen 18:00 – 00:00
Bereik per avond 250.000 – 750.000 2.000.000 – 5.000.000
Kosten TV reclame Kosten ca. €7.500 Kosten ca. €50.000

Hoe word je edelfigurant?

Behalve een figurantenrol, kun je ook een rol krijgen voor edelfigurant. Een edelfigurant is iemand met een iets grotere rol dan een figurant. Het kan bijvoorbeeld iemand zijn met wat tekst. Hierbij kun je denken aan een barman of winkelier, of misschien een voorbijganger met een hond die vraagt of alles wel goed is.

Related Posts