Wat is er met Rivian aan de hand?

Wat is er met Rivian aan de hand?

De Amerikaanse start-up komt nu op die actie terug en de CEO trekt in niets verbloemende woorden het boetekleed aan. Rivian kondigde dinsdag aan dat het de prijzen van de R1S en R1T verhoogt vanwege zaken als inflatiedruk, duurdere materialen en problemen in de leveringsketen.

Wat kost een Rivian R1T?

Met die motorisering en het ‘Large’-accupakket was de R1T verkrijgbaar vanaf omgerekend €60.800, dat wordt nu ruim €71.000. Bij de R1S is de prijsstijging van de Quad Motor zelfs nog groter. Die kostte aanvankelijk omgerekend ruim €63.000, maar Rivian vraagt er nu maar liefst €76.145 voor.

Waar Rivian kopen?

Investeren in Rivian Beursgang

Aanbieder Voordelen Meer informatie
Bux 0 Lage kosten en een van de beste apps Bekijk bux 0
Freedom Finance Een nieuwe en zeer professionele broker Bekijk Freedom Finance
Etoro Zeer uitgebreid platform Bekijk etoro

Wat kost Rivian?

Rivian besloot dat het de auto’s met de 10.000 dollar kostende optie pas vanaf 2023 zal gaan maken. Het gaat hier om ongeveer 20 procent van de 71.000 vooruitbestellingen die er bij autobouwer in de boeken staan. De kopers zouden hun auto in eigenlijk 2022 geleverd krijgen.

Hoe moet je aandelen kopen en verkopen?

U kunt starten met aandelen kopen door een beleggingsrekening/effectenrekening te openen bij één van de verschillende banken/brokers. Vervolgens kunt u via deze broker in uw browser of via een beleggingsapp zelfstandig aandelen kopen. Dit aanmeldproces kan binnen enkele minuten doorlopen worden.

Welke elektrische SUV 2022?

De beste elektrische suv’s in 2022

  • Beschikbaar. Skoda Enyaq iV 60.
  • Populairste elektrische SUV. Volkswagen ID.
  • Luxe elektrische Volvo SUV. Volvo XC40 P8 AWD Recharge.
  • Beschikbaar. Kia e-Niro 64 kWh.
  • Elektrische SUV met groot bereik. Hyundai Kona Electric 64 kWh.
  • Beschikbaar. Skoda Enyaq iV 80.
  • Beschikbaar.
  • Elektrische Ford SUV.

Heeft het zin om 1 aandeel te kopen?

Steek al uw geld niet in 1 aandeel Al uw geld in slechts één aandeel of sector steken op de beurs, is gevaarlijk. Komt die in stormweer terecht, dan kunt u de verliezen op die aandelen niet compenseren door winsten op andere posities.

Welke elektrische auto komen er in 2022?

Elektrische auto in 2022: 5 veelbelovende modellen voor het nieuwe jaar

  • #1 Polestar 3. De Polestar 2 behoort tot één van de succesvolste elektrische auto’s van de afgelopen jaren.
  • #2 Elektrische auto: Volkswagen ID. De Volkswagen ID.
  • #3 Lucid Air.
  • #4 Elektrische auto: BMW iX xDrive50.
  • #5 De Tesla Cybertruck.

In het vierde kwartaal van 2021 leverde Rivian in totaal 909 auto’s af. In totaal noteerde het bedrijf dat kwartaal een opbrengst van zo’n 54 miljoen dollar. Het nettoverlies van het bedrijf in diezelfde periode kwam echter neer op 2,5 miljard dollar, terwijl er nog zeker 18 miljard dollar in reserve zou zijn.

Waar kan ik Rivian aandelen kopen?

Wat kost de Rivian?

Wat kost een Rivian R1S?

Bij de R1S is de prijsstijging van de Quad Motor zelfs nog groter. Die kostte aanvankelijk omgerekend ruim €63.000, maar Rivian vraagt er nu maar liefst €76.145 voor. Rivian noemt de inflatiedruk, stijgende kosten van onderdelen en problemen in de leveringsketen als redenen voor de prijsverhoging.

Welke kosten bij verkoop aandelen?

Bij de aankoop of verkoop van bestaande aandelen op de secundaire markt of beurs moet je 0,35 % beurstaks betalen. Als je voor 10 000 euro aandelen koopt, komt de beurstaks dus op 35 euro. Deze taks is bij alle banken of beursvennootschappen dezelfde.

Related Posts