Wat doet kassier?

Wat doet kassier?

Als kassier (vrouwelijk: kassierster) werk je in supermarkten en andere winkels. Dat gaat van doe-het-zelfzaken en theaters tot multimediaketens en bioscopen. Jouw taak? Producten afrekenen en de betaling van je klanten ontvangen. Je helpt hen bij vragen en zorgt ervoor dat de rijen niet te lang worden.

Wat moet je doen achter de kassa?

Goede klantenservice bieden. Glimlach en wees aardig voor de klanten die in je rij staan. Als je een slechte dag hebt gehad, laat het los en wees beleefd tijdens je dienst, zelfs tegen de gemeenste klanten. Glimlach en begroet elke nieuwe klant die je ziet terwijl je hun items scant.

Is het cassiere of kassière?

Zowel caissière [kesjèr∂] als kassière [kasjèr∂] is correct. Caissière en kassière zijn standaardtaal in het hele taalgebied. In de standaardtaal in België komt daarnaast ook het woord kassierster voor.

Is werken achter de kassa moeilijk?

Je leert het vanzelf wel, beter langzaam en goed dan snel en dat je het fout doet. De meeste klanten vinden het sowieso fijner als je het wat langzamer doet.

Hoe noem je een mannelijke Kassamedewerker?

Een Cassière (vrouwelijk), Kassier (mannelijk), of in het algemeen Kassamedewerker werkt bij een (grote) winkel of supermarkt achter de kassa. Winkelmedewerkers verrichten soms ook kassawerkzaamheden maar bij de Cassière is het de hoofdtaak.

Wat is 1e kassamedewerker?

Beschrijving. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken. Tevens geef je instructies aan (aankomend) kassamedewerkers, bestel en vul je kasgeld aan en zorg je voor een representatieve kassaomgeving.

Is cassiere mannelijk of vrouwelijk?

Caissière is namelijk een exclusief vrouwelijke vorm. Naast kassière lijkt kassier mogelijk, maar een kassier is iemand die een kas beheert en dat omvat meer dan het afrekenen met klanten. In België is naast caissière en kassière nog een derde vorm gebruikelijk voor een vrouwelijke kassamedewerker: kassierster.

Wat verdient een kassier?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kassier Een Kassier kan rekenen op zo’n €2500,- tot €6500,- bruto per maand. Dit bedrag hangt onder andere af van zijn genoten opleiding, zijn ervaring en zijn leeftijd.

Wat verdient een kassamedewerker netto?

Het gemiddelde salaris voor een kassamedewerker (m/v) in Nederland is € 11,78 per uur.

Hoeveel verdient een kassierster netto?

Het loon van een part-time kassierster: 970 euro netto.

Is kassa werk moeilijk?

Re: eerste keer kassa draaien Je leert het vanzelf wel, beter langzaam en goed dan snel en dat je het fout doet. De meeste klanten vinden het sowieso fijner als je het wat langzamer doet.

Wat verdien je bij de Aldi?

Beschrijving

Leeftijd Cao – uurloon ALDI bonus
15 jaar 3,52 € 1,00
16 jaar 4,06 € 1,00
17 jaar 4,64 € 1,00
18 jaar 5,09 € 1,00

Hoeveel verdient een Kassamedewerker 16 jaar?

Minimumloon per week

Leeftijd Per week
19 jaar € 238,85
18 jaar € 199,05
17 jaar € 157,25
16 jaar € 137,35

Wat verdient iemand achter de kassa?

Een Kassamedewerker in Nederland verdient gemiddeld € 1.875 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.595 (laag) tot € 2.160 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Is het cassiere of kassiere?

Hoe oud moet je zijn voor Kassamedewerker?

Als je 15 jaar bent mag je zelfstandig licht, niet-industrieel werk doen. Bijvoorbeeld vakken vullen in een supermarkt of reclamedrukwerk bezorgen. Er zijn ook werkzaamheden die je als 15-jarige niet mag doen. Zoals achter de kassa werken of te zware dingen tillen.

Wat verdient een cassiere netto?

Check je salaris! Het aanvangssalaris van een Kassabedienden en kaartverkopers bedraag meestal tussen de € 624 en € 1.783 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 773 en € 2.167 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoe noem je een mannelijke kassamedewerker?

Hoe spel je kassière?

Zowel de vernederlandste vorm kassière (uitgesproken met een [a]) als de Franse spelling caissière (met een Franse uitspraak: [kesjèr∂]) is correct. De vorm cassière is niet correct.

Related Posts