Wat kun je met spreadsheet?

Wat kun je met spreadsheet?

Je kunt tekst, getallen of formules toevoegen, bewerken of opmaken in een spreadsheet.

Wie maken veel gebruik van een spreadsheet programma?

Bedrijven gebruiken veelvuldig spreadsheetprogramma’s. Zij moeten vaak dezelfde berekeningen herhalen met andere getallen. Of zij moeten een afweging maken en een serie mogelijke oplossingen met elkaar vergelijken.

Waar kun je Excel voor gebruiken?

Excel is een van de programma’s uit het Office-kantoorpakket van Microsoft. Het programma wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. U kunt er van alles mee, zoals het bijhouden van administratie en meterstanden, maar ook creatievere doelen als bijvoorbeeld gewichtsverlies of hardloopschema’s.

Is niet leeg Google spreadsheet?

Syntaxis. waarde : verwijzing naar de cel waarvoor wordt gecontroleerd of deze leeg is. ISLEEG retourneert TRUE als waarde een lege cel of een verwijzing naar een lege cel is, en FALSE als de cel gegevens of een verwijzing naar gegevens bevat.

Wat is de kracht van Excel?

Excel leren om te organiseren, beheersen en excelleren Excel is in de basis een rekenprogramma en neemt daarbij (financiële) berekeningen over van de gebruiker. Daarnaast biedt Excel de mogelijkheid grote hoeveelheden gegevens te structuren zodat deze geanalyseerd en gerapporteerd kunnen worden.

Hoe voeg ik 2 Excel bestanden samen?

Samenvoegen op categorie

  1. Open elk bronwerkblad.
  2. Klik in het doelwerkblad op de cel in de linkerbovenhoek van het gebied waar u de samengevoegde gegevens wilt weergeven.
  3. Klik op het tabblad Gegevens onder Extra op Samenvoegen.
  4. Klik in het vak Functie op de functie waarmee Excel de gegevens moet samenvoegen.

Wat was het eerste spreadsheet programma die gemaakt werd?

Het eerste spreadsheetprogramma was VisiCalc (visual calculator) van het bedrijf Visicorp. VisiCalc werd bedacht door Dan Bricklin en grotendeels geprogrammeerd door Bob Frankston. Het was de ‘killer application’ van de eerste Apples. VisiCalc werd op 17 oktober 1979 uitgebracht.

Waarom is Excel nuttig?

Bespaar tijd. Veel dingen kun je in Excel duidelijk en overzichtelijk weergeven of berekenen. Door te weten wat dit programma allemaal en kan en hoe je het toepast, kun je dus veel tijd besparen.

Wat is de definitie van een spreadsheet Google?

Een spreadsheet is een bestand dat bestaat uit cellen in rijen en kolommen en kan helpen bij het ordenen, berekenen en sorteren van gegevens. Gegevens in een spreadsheet kunnen numerieke waarden zijn, maar ook tekst, formules, referenties en functies.

Related Posts