Wat is de moeilijkste Wft?

Wat is de moeilijkste Wft?

Wie voor het eerst examen doet in een onderdeel, vindt het examen Hypothecair krediet het moeilijkst: daar is het slagingspercentage met gemiddeld 41,7% het laagst. Bij Inkomen, Pensioen en Vermogen ligt het percentage rond de 50%. Basis en Zorg scoren beide rond de 70%.

Hoeveel uur Wft Schade Particulier?

De module Wft Schade Particulier biedt de verplichte Wft-opleiding Schade Particulier aan. De opleiding is online en vergt zo’n 34 uur aan studiebelasting.

Hoe vaak mag je Wft examen doen?

Om je Wft-beroepskwalificatie geldig te houden, dien je iedere PE-periode een PE-examen af te leggen. Als je het PE-examen niet binnen die PE-periode behaald, verlies je je bevoegdheid om te mogen adviseren.

Hoe snel uitslag Wft examen?

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn Wft-examen? Binnen een kwartier na het examen ontvang je een mail vanuit Hoffelijk met de voorlopige uitslag. Binnen 24 uur nadat je het examen hebt gemaakt, ontvang je per mail de uitslag van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Hoeveel studietijd Wft basis?

Een Wft Basis-diploma kost je ongeveer 50 studie-uren en een vervolgopleiding ongeveer 80 uur.

Hoe moeilijk is Wft?

In principe is het examen wft vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2021 slechts 44,3% van alle examen kandidaten.

Hoeveel studie uren wft basis?

Wat kan ik met wft Schade Particulier?

De opleiding Wft Schade Particulier is ontwikkeld voor iedereen die particuliere klanten wil adviseren over schadeverzekeringen, bijvoorbeeld als adviseur of als medewerker met inhoudelijk klantcontact bij een financieel dienstverlener op dit gebied.

Hoe lang is een Wft examen geldig?

Hoe lang is het Wft-diploma geldig? De Wft-PE-examens gaan altijd over de ontwikkelingen in de 3 voorgaande kalenderjaren. Wft-diploma’s behaald vóór 1 april 2017? Dan moet je je eerste Wft-PE-examen afleggen in de periode van 1 april 2017 tot 1 april 2019.

Hoe lang is mijn Wft geldig?

Hoelang is het Wft-diploma geldig? We hadden het al eerder benoemd, de Wft-diploma’s zijn niet eeuwig geldig. Wanneer je in het bezit bent van een Wft-diploma is deze alleen geldig tijdens de huidige en de opvolgende PE-periode.

Hoe snel uitslag Wft Lindenhaeghe?

Wanneer jij bij ons examen doet, informeren we je uiteraard zo snel mogelijk (in elk geval binnen 48 uur). DUO stuurt binnen 24 uur de definitieve uitslag per e-mail.

Hoeveel punten moet je halen voor Wft Basis?

Voor het examen heb je twee uur de tijd en er worden 42 vragen gesteld. Je bent geslaagd voor je WFT basis diploma als je ten minste 44 punten hebt behaald.

Related Posts