Hoe zeg je boek in het Spaans?

Hoe zeg je boek in het Spaans?

Wiktionary: boek → libro, álbum, mano. boeken → reservar.

Wat en hoe taalgids Spaans?

Samenvatting. Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis.

Wie wat hoe Spaans?

Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. Wat & Hoe Taalgids Spaans is de beste tolk voor op reis.

Wat & Hoe stedentrip?

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.

Wat en hoe reisgids Zweden?

Wat & Hoe Stad & Streek Zweden, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant. Wat & Hoe Stad & Streek Zweden bevat de top 100 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen.

Wat en hoe New York?

Wat & Hoe Stedentrip New York bevat de Top 10 hoogtepunten van New York, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip New York is handzaam, compleet en betrouwbaar.

Wat en hoe reisgids?

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Related Posts