Hoe domiciliering aanpassen?

Hoe domiciliëring aanpassen?

Vroeger beheerde de bank de domiciliëring, maar dat is niet meer zo. Het is nu de schuldeiser die deze beheert. Dat maakt dat je niet meer via de bank een domiciliëring kunt openen, wijzigen of schrappen. Daarvoor neem je rechtstreeks contact op met de schuldeiser.

Hoe doorlopende opdracht aanpassen?

Kan ik het bedrag van een doorlopende betalingsopdracht wijzigen op een rekening waarvoor een dubbele (of meervoudige) handtekening vereist is?

  1. Selecteer de doorlopende betalingsopdracht via Verrichtingen > Doorlopende betalingsopdrachten > Selecteren > Wijzigen.
  2. Wijzig het bedrag.
  3. Klik op Ondertekenen.

Wat is het verschil tussen een doorlopende opdracht en een domiciliëring?

Hebt u leveranciers aan wie u regelmatig een factuur moet betalen? Voor terugkerende betalingen op vaste tijdstippen biedt Belfius Bank u een doorlopende opdracht. Voor terugkerende betalingen, zoals bvb. elektriciteitsfacturen, is er dan weer de domiciliëring.

Hoe domiciliëring stopzetten Fortis?

Hoe annuleer ik een domiciliëring?

  1. Ga naar het overzicht van uw domiciliëringen.
  2. Klik naast de te beheren domiciliëring op de horizontale strepen en kies voor Blokkeren/Deblokkeren.
  3. U kunt kiezen voor ofwel enkel de volgende invordering blokkeren; ofwel alle toekomstige invorderingen voor dit mandaat blokkeren.

Hoe doorlopende opdracht wijzigen ING?

In de categorie Online Banking. Om een doorlopende opdracht te wijzigen, klikt u in de lijst van doorlopende opdrachten of in de lijst van te ondertekenen doorlopende opdrachten op de opdracht die u wilt wijzigen.

Hoe domiciliëring aanvragen Fortis?

  1. Meld u aan in Easy Banking App.
  2. Druk onderaan op Aanbod.
  3. Scroll naar beneden tot u Handige diensten ziet.
  4. Druk op Kaartlezer aanvragen en tik vervolgens bovenaan op Online aanvragen.
  5. Vervolledig het aanvraagformulier.

Kan ik zelf een domiciliëring stopzetten?

Sinds 2014 kan je jouw domiciliëringen niet meer beëindigen via de bank, enkel nog blokkeren. Om een domiciliëring stop te zetten dien je contact op te nemen met je leverancier. Vermeld zeker jouw persoonsgegevens (naam, adres, woonplaats), IBAN-nummer (rekeningnummer) en mandaatreferte.

Wat is een doorlopende betaalopdracht?

Met een doorlopende betalingsopdracht geeft u uw bank de opdracht om op een vaste datum – bijvoorbeeld de vijftiende van elke maand – een bedrag te storten op een bepaalde rekening. Zo’n opdracht beheert u volledig zelf en u kunt ze dus ook op elk moment zelf aanpassen of opzeggen.

https://www.youtube.com/watch?v=DN-NApS5xHk

Related Posts