Wat moet je doen als je microfoon niet werkt op je telefoon?

Wat moet je doen als je microfoon niet werkt op je telefoon?

Als het probleem ligt bij de andere microfoon(s), moet je proberen om audio op te nemen met gebruik van een andere app, zoals video-opname met de app Camera of met gebruik van een app voor spraakopname. Als het probleem alleen optreedt met één app, ligt het probleem bij de app en niet bij de microfoon(s).

Hoe sluit je een microfoon aan op iPhone?

Met de Lightning-kabel sluit je de microfoon aan op je iPhone of iPad, en er is een handige oortelefoon aansluiting zodat je direct kunt horen wat er gezegd wordt. Rode iXY (Lightning) iOS microfoon: Røde is één van de bekende microfoon-merken. De kwaliteit van Rode is eigenlijk altijd wel goed.

Kan je je microfoon niet meer werken?

Je microfoon doet het niet? Controleer dan of je drivers nog goed zijn. Vooral als je microfoon ineens niet meer werkt, is de kans groot dat je microfoon drivers na een Windows 10 update niet meer goed werken.

Hoe Controleer ik mijn microfoon in Windows?

Ga naar het menu ‘Instellingen’, kies voor ‘Audio & Video’ en selecteer jouw microfoon als apparaat in het ‘Microfoon’-menu. Controleer je app-machtigingen en privacy-instellingen in Windows. Soms staat Windows vanwege jouw privacy-instellingen niet toe dat de microfoon dat bepaalde apps mag worden gebruikt.

Wat zijn de drivers van een microfoon?

Veel laptops en macs zijn afhankelijk van drivers om de microfoon te laten werken. Je microfoon doet het niet? Controleer dan of je drivers nog goed zijn. Vooral als je microfoon ineens niet meer werkt, is de kans groot dat je microfoon drivers na een Windows 10 update niet meer goed werken.

Wat is een externe microfoon?

Deze oplossing gaat over een externe microfoon. Vaak hebben deze een usb-aansluiting, of een 3,5 mm jack dat je in de microfoonaansluiting van je laptop of geluidskaart op je pc aansluit. Op laptops is het handiger om een externe microfoon met usb-aansluiting te gebruiken, omdat het aansluiten op de hoofdtelefoonuitgang niet altijd werkt.

Related Posts