Hoe kan je op WhatsApp als je telefoon kapot is?

Hoe kan je op WhatsApp als je telefoon kapot is?

Verloren en gestolen telefoons

  • Gebruik een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer om WhatsApp te activeren op je nieuwe telefoon.
  • E-mail ons de zin “Lost/Stolen: Please deactivate my account” of “Verloren/Gestolen: Deactiveer mijn account” en je telefoonnummer in de volledige internationale notatie zoals hier beschreven.

Wat gebeurt er met een telefoonnummer na overlijden?

Tip 1: Behoud het telefoonnummer Het is beter om na een overlijden het telefoonabonnement zeker enkele maanden door te laten lopen zodat je alles rustig kan afwikkelen. Om alsnog kosten te besparen zou je het kunnen overzetten naar bijvoorbeeld een sim-only abonnement, waardoor je toch het nummer behoudt.

Hoe zet je WhatsApp berichten over op een andere mobiel?

Hoe WhatsApp overzetten naar een nieuwe telefoon met Android?

  1. Open WhatsApp.
  2. Druk rechtsboven op de drie puntjes en klik op ‘Instellingen’.
  3. Druk op ‘Chats’.
  4. Ga naar ‘Chat back-up’.
  5. Druk vervolgens op ‘Back-up maken naar Google Drive’.

Kan ik whatsappen zonder telefoon?

Nu is WhatsApp op je pc gekoppeld aan je WhatsApp account op je smartphone en kun je zonder telefoon ook gewoon appen met je computer! Voorlopig werkt dit gebruik van WhatsApp op meerdere apparaten (vier maximaal) alleen met een smartphone en pc of laptop.

Kun je whatsappen zonder smartphone?

Maak je gebruik van de WhatsApp software of online versie op je pc, dan is het niet nodig om de smartphone in de buurt te houden. Zelfs wanneer de telefoon kilometers verderop ligt werkt deze berichtendienst op de pc. Dit werkt alleen wanneer de smartphone verbinding heeft met het internet.

Wat gebeurt er met WhatsApp berichten?

Alle berichten uit Whatsapp worden namelijk opgeslagen op je telefoon. En die berichten kun je altijd weer naar boven halen. De backup-functie van Whatsapp slaat elke dag om 2 uur ’s nachts de berichten op je telefoon op.

Hoe lang blijft een WhatsApp bewaard?

Berichten met vervaldatum is een optionele functie die je kunt inschakelen voor meer privacy. Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen.

Hoe lang wordt WhatsApp geschiedenis bewaard?

Het enige moment dat WhatsApp berichten van jou opslaat is als ze worden verstuurt. Het bericht wordt opgeslagen tot dat het afgeleverd kan worden op het andere toestel (bijvoorbeeld als deze uitstaat).

Related Posts