Waarom iCloud mailadres aanmaken?

Waarom iCloud mailadres aanmaken?

Na het aanmaken van je Apple ID kun je nog allerlei extra gegevens koppelen, denk bijvoorbeeld aan je betaalmethode. Het account kun je daarnaast ook gebruiken om aankopen te verrichten in de iTunes- en App Store en om gratis apps te downloaden. Bekijk onze iCloud tips voor meer informatie over iCloud.

Hoe maak je een nieuwe iCloud account?

Een Apple ID aanmaken op een ander apparaat Als u een Apple ID wilt aanmaken op een Apple TV, Android-apparaat, smart-tv of streamingapparaat, kunt u normaal gesproken de stappen op het scherm volgen en uw volledige naam, geboortedatum, e-mailadres of telefoonnummer en een betaalmethode invoeren.

Waar vind ik mijn iCloud e-mailadres?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘iCloud’. Tik onder ‘Geavanceerd’ op ‘E-mail’. Tik op het e-mailadres onder ‘iCloud-accountgegevens’.

Hoe verander ik emailadres op iPhone?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Mail’ en tik op ‘Accounts’. Tik op ‘Nieuwe account’, tik op ‘Andere’ en tik vervolgens op ‘Voeg e-mailaccount toe’. Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een beschrijving van uw account in.

Kan emailadres Apple ID niet wijzigen?

Apple ID kan niet gewijzigd worden. Ervaar je problemen? Dan kun je het beste, op aanraden van Apple, uitloggen op al je apparaten. Dit houdt in dat je iCloud uitlogt en daarna probeert het adres te wijzigen op de Apple ID website.

Wat is het verschil tussen Apple ID en iCloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store.

Wat is iCloud emailadres?

Met Mail op iCloud.com kun je e-mailberichten zowel versturen als ontvangen vanaf je iCloud Mail-account met een webbrowser. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mail versturen en ontvangen vanaf een aangepast e-maildomein (niet beschikbaar in alle landen of regio’s).

Waar vind ik mijn iCloud gegevens?

Controleer of u al bent ingelogd met uw Apple ID

  1. Op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch. Tik op ‘Instellingen’ en tik vervolgens op uw naam.
  2. Op een Mac. Kies het Apple-menu  > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik vervolgens op ‘Apple ID’.
  3. Op een pc.

Related Posts