Hoe kun je het LinkedIn profiel verwijderen?

Hoe kun je het LinkedIn profiel verwijderen?

LinkedIn verwijderen 1 Ga naar de LinkedIn app en tik op je profielfoto. 2 Tik rechtsboven op Instellingen. 3 Ga naar het tabblad Account en tik op Account sluiten. 4 Tik op Doorgaan. 5 Geen een reden op en tik op Volgende. 6 Vul je wachtwoord in en klik op Gereed. 7 Het LinkedIn profiel wordt verwijderd, inclusief alle connecties en berichten.

Hoe kan ik mijn Linkedin account sluiten?

Klik bovenaan in de menu balk op het pictogram ‘Ik’. Selecteer ‘Instellingen en privacy’ in het keuzemenu. Ga naar het tabblad ‘Account’. Klik in het gedeelte ‘Accountbeheer’ op ‘Wijzigen’ naast ‘Uw Linkedin account sluiten’.

Hoe log je in bij LinkedIn?

Ga naar Account sluiten en log zonodig in bij LinkedIn. Vink een reden aan en klik op Volgende. Vul je wachtwoord in en klik op Account sluiten. Het LinkedIn profiel wordt verwijderd, inclusief alle connecties en berichten.

Hoe kunt u uw Linkedin account sluiten?

Klik in het gedeelte Accountbeheer van het tabblad Account op Wijzigen naast Uw LinkedIn account sluiten Selecteer de reden voor het sluiten van uw account en klik op Volgende. Voer het wachtwoord van uw account in en klik op Account sluiten. U kunt uw account ook sluiten via de pagina Account sluiten.

Hoe sluit je een Linkedin account op een laptop?

Op een computer of laptop : Ga naar Account sluiten en log zonodig in bij LinkedIn. Vink een reden aan en klik op Volgende. Vul je wachtwoord in en klik op Account sluiten. Het LinkedIn profiel wordt verwijderd, inclusief alle connecties en berichten. Op een iOS mobiel :

Hoe open ik uw profiel op LinkedIn?

Open uw profiel op LinkedIn en ga naar Network (netwerken) > Connections (Connecties). U ziet nu al uw connecties. Scroll iets naar onderen tot u de rechts een vergrootglas ziet met Search (zoeken). Klik hierop. Typ vervolgens de naam van de connectie welke u wilt verwijderen. Belangrijk: klik niet op het profiel van de persoon die eronder

Related Posts