Hoe werkt Pokewalk?

Hoe werkt Pokewalk?

Wie gebruik wil maken van Pokewalk moet flink in de buidel tasten. Je smartphone twee kilometer uitlaten kost tien dollar, voor vijf kilometer ben je 15 dollar kwijt en bij tien kilometer bedragen de kosten twintig dollar. Op afstand kun je zien waar de wandelaar van de smartphone-uitlaatdienst uithangt.

Hoe kan je Pokemon hacken?

Op Android heet dit Fake Location Spoofer. Nu kan je Pokémon Go opstarten. De game zal denken dat je op de locatie bent die je hebt ingegeven in de GPS Fake Location Spoofer app. Je kan dus Pokémon vangen, in Gyms battlen en Pokéstops bezoeken op exotische locaties terwijl je lui in de zetel hangt.

Hoe haal je je Pokémon uit een gym?

Als een Pokémon een volle motivation balk heeft, moet je drie keer een gevecht winnen om de Pokémon de gym te doen verlaten. Gelukkig heeft de verdedigende Pokémon een stuk minder HP als je al een keer gewonnen heeft, dus het gevecht zal wel een stuk sneller voorbij zijn.

Hoe kan je cheaten in Pokemon Go?

Waarom heeft Pokémon GO geen cheats? Voor wie niet van valsspelers houdt hebben we goed nieuws: er bestaan geen Pokémon Go cheats, of toch niet in de traditionele zin.

Hoe nieuwe Pokestop aanvragen?

Dat doe je door het hoofdmenu in de Pokémon Go app te openen, dan naar Settings te gaan en op de optie voor New PokéStop onder Player Nominations te tikken. Hier vind je ook Nomination Guidelines, hoeveel nominaties je kunt maken en hoe lang het duurt voordat jouw aantal nominatiepogingen weer is gereset.

Waar moet een Pokestop aan voldoen?

Dit zijn volgens Niantic de locaties die in aanmerking komen voor een Pokéstop of Portal.

  • Locaties met een cool verhaal.
  • Een historische plaats.
  • Een educatieve plaats (denk ook aan sportverenigingen en sportplaatsen)
  • Een kunstwerk (beelden, schilderijen, mozaïek, lichtinstallaties en meer)
  • Unieke architectuur.

Related Posts