Hoe kunt u afdrukken op uw printer?

Hoe kunt u afdrukken op uw printer?

Kies Bestand > Afdrukken of klik op het pictogram op de werkbalk. Selecteer een Printer en het aantal Kopieën dat u wilt afdrukken. (Optioneel) Klik op Eigenschappen om de Printer eigenschappen te openen. Raadpleeg de documentatie bij uw printer voor meer informatie.

Hoe kunt u een printer toevoegen aan uw computer?

Nu kijken we of de printer toegevoegd is aan de computer. Klik op Starten > Instellingen. Klik op Apparaten > Printers en scanners. Mogelijk staat uw printer onder het kopje ‘Printers en scanners’. Klik er dan op om verbinding te maken. Is dit niet het geval? Klik dan op Een printer of scanner toevoegen. Windows zoekt naar printers.

Hoe kunt u een printer verbinden met een draadloos toegangspunt?

[Manier 2] De printer met behulp van een computer verbinden met een draadloos/draadloze toegangspunt/router. Noteer op voorhand de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord (netwerksleutel) van uw draadloos/draadloze toegangspunt/router. Sluit de printer met een USB-kabel aan op uw computer.

Hoe herken ik mijn printer in de lijst?

Klik dan op De printer die ik wil gebruiken, staat niet in de lijst. Een nieuw venster opent. Standaard staat de optie ‘Mijn printer is iets ouder. Help mij met zoeken’ aangevinkt. Laat dit zo staan en klik op Volgende. Mogelijk wordt de printer nu herkend door Windows.

Hoe doe je afdrukken op een Brother printer?

Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Kies op het tabblad Indeling de gewenste optie onder Afdrukstand, Dubbelzijdig afdrukken en Paginavolgorde. Klik op OK.

Hoe kan ik het boekje afdrukken?

Het boekje afdrukken 1 Klik op Bestand > Afdrukken. 2 Er verschijnt een menu voor de printinstellingen. Klik op Enkelzijdig afdrukken of op Dubbelzijdig afdrukken (lang korte zijde) als de printer dit kan. 3 Klik bovenaan op de knop Afdrukken.

Related Posts