Wat kun je gebruiken als glijmiddel voor mannen?

Wat kun je gebruiken als glijmiddel voor mannen?

Olijfolie als glijmiddel Olijfolie is ook lekker dik en het droogt niet snel uit. Daarnaast ruikt het meestal prima en kun je elkaar er ook fijn mee masseren. Let wel op dat ook olijfolie condooms op latexbasis aan kan tasten.

Wat voor glijmiddel moet ik gebruiken?

Glijmiddelen op waterbasis bestaan meestal uit water, glycerine en soms nog wat hulpstoffen. Het grootste voordeel van een glijmiddel op waterbasis is dat deze in combinatie met alle soorten condooms en seksspeeltjes te gebruiken is.

Welk glijmiddel voor droge vagina?

Wanneer je last hebt van vaginale droogheid of pijn bij het vrijen, dan is Lubrilan jouw redder in nood. Lubrilan is een glijmiddel op waterbasis en werd speciaal ontwikkeld om probleempjes bij het vrijen op te lossen op een efficiënte en eenvoudige manier.

Welk glijmiddel gebruiken gynaecologen?

Glijmiddelen kunnen helpen om de wrijving te verminderen. Vaseline paraffine is een geschikt glijmiddel maar tast de betrouwbaarheid van condooms aan. Bij branderigheid kan een ijszak in een handdoek gewikkeld verlichting geven.

Wat te doen tegen droogheid vagina?

Behandeling van vaginale droogheid

  1. Vrij niet zolang de vagina nog droog is.
  2. Gebruik een glijmiddel.
  3. Was je vagina niet met zeep of intieme verzorgingsproducten.
  4. Droog de vagina voorzichtig (deppend) af na het douchen.
  5. Stop met roken.
  6. Probeer stress zoveel mogelijk te vermijden.

Hoe je vagina vochtig houden?

Bij vrouwen tijdens en na de overgang is opgewonden zijn vaak niet meer genoeg om voldoende vaginaal vocht aan te maken. Ook bij hevige opwinding is geslachtsgemeenschap pijnlijk of niet mogelijk. Door de opening van de vagina en de penis eerst te bevochtigen met speeksel of glijmiddel kan het makkelijker gaan.

Welk glijmiddel kan met condooms?

Zorg dat je altijd een condoom bij je hebt. Wil je een glijmiddel gebruiken? Neem een glijmiddel dat gemaakt is met water of siliconen. Gebruik geen vaseline of olie als glijmiddel.

Wat kan glijmiddel vervangen?

Zonnebloemolie als glijmiddel Ook zonnebloemolie is een prima alternatief voor glijmiddel. Zonnebloemolie is namelijk veilig in gebruik, lekker dik en droogt niet op zoals glijmiddelen op waterbasis. Maar omdat ook zonnebloemolie vet is, kan het de latex in je condoom aantasten.

Wat voor creme kan je op je vagina smeren?

Canesten Gyno

  • Clotrimazol doodt schimmels en gisten.
  • Bij vaginale schimmelinfecties.
  • Een vaginale schimmelinfectie gaat vaak vanzelf over.
  • Gebruik dit medicijn voor u gaat slapen.
  • Gebruik het liever niet wanneer u ongesteld bent.
  • Breng de crème, tablet of capsule diep in de vagina.

Heeft vaseline een helende werking?

In eerste instantie werd vaseline aangeprezen als genezende zalf. Later bleek dat de vaseline op zichzelf niet geneeskrachtig is, maar dat de genezende werking wordt veroorzaakt doordat de vaseline de open wonden beschermt tegen ziekteverwekkers.

Wanneer kun je een glijmiddel gebruiken voor seks met je partner?

Je kunt een glijmiddel gebruiken wanneer je seks hebt met je partner, alleen masturbeert of seksspeeltjes gebruikt. De ingrediënten van glijmiddel zijn geschikt voor de gevoelige huid van je geslachtsdeel. Sommige producten hebben zelfs een aangename smaak of geur.

Waarom glijmiddel kopen bij de online Drogist van Nederland?

Glijmiddel kopen bij de online drogist van Nederland.

Wat is een glijmiddel voor stroefheid?

Glijmiddelen helpen om stroefheid bij seksuele handelingen zoals vrijen of masturbatie te verminderen. Als je bijzonder gevoelig bent en bang bent voor irritaties, is een op siliconen gebaseerd glijmiddel een uitstekende optie. Als je gevoelig bent voor allergieën, probeer dan een glijmiddel op waterbasis.

Related Posts