Hoe lang Fudge in laten trekken?

Hoe lang Fudge in laten trekken?

Het hangt af van jouw haar hoe lang je de Fudge zilvershampoo moet laten zitten. Hierbij kijk je naar je haarkleur en hoe dik je haar is. In de meeste gevallen is tussen de 3 en 5 minuten meer dan voldoende om meteen resultaat te krijgen.

Hoe lang moet Fudge Zilvershampoo intrekken?

Beide Fudge zilvershampoos hebben een bepaalde tijd hoe lang het moet intrekken. Het ligt natuurlijk jouw haar, maar wij raden aan om de shampoo 3 tot 5 minuten te laten intrekken. Voor een optimaal resultaat kijk je hoe jouw haar reageert op de tijd dat je het laat intrekken.

Welke is beter Fanola of Fudge?

Jaren was Fanola de meest krachtige zilvershampoo die er op de markt te vinden was, overduidelijk met stipt op nummer 1. Later kwam die Fudge Zilvershampoo. Hoewel deze minder pigment bevat, neutraliseert deze goed.

Hoe lang moet je Zilvershampoo laten intrekken op droog haar?

Afhankelijk van het gewenste resultaat kun je zilvershampoo ongeveer 1 tot 5 minuten laten zitten. Wil je juist wel een paarse tint in je haar dan kun je de shampoo langer laten intrekken (tot 10 minuten).

Hoe Fudge gebruiken?

Breng ‘m aan en laat ‘m eens een minuut inwerken. Geeft dit niet het resultaat dat je wil? Verleng de inwerktijd dan eens met een minuut. Zo kun je beetje bij beetje uitproberen hoe lang jij de Fudge zilvershampoo het beste kunt laten intrekken.

Hoe vaak mag je Fudge shampoo gebruiken?

Gebruik je een zilvershampoo om gele- of oranje tinten uit je haar te halen en het wat koeler te maken? Dan volstaat het meestal om een zilvershampoo 1 keer om de 3 of 4 wasbeurten te gebruiken. De andere keren kun je je haar met een kleur beschermende shampoo wassen.

Kan zilver shampoo ook op droog haar?

Net zoals een normale shampoo, gebruik je zilvershampoo niet op droog haar. Je brengt de zilvershampoo aan als je haar nat is, en je laat ‘m net even iets langer intrekken voor het beste resultaat. Zilvershampoo op droog haar is toch echt een no go.

Wat gebeurt er als je Zilvershampoo op droog haar doet?

Zilvershampoo op droog haar Wanneer je het op droog haar voor een lange tijd laat intrekken, zal dit ervoor kunnen zorgen dat jouw lokken afbreken.

Related Posts