Hoe lang speelt O13?

De speeltijden zijn als volgt: • De speeltijd bij Onder 13 is 2 x 30 minuten. De speeltijd bij Onder 14 t/m 15 is 2 x 35 minuten. De speeltijd bij Onder 16 t/m 17 is 2 x 40 minuten. De speeltijd bij Onder 18 t/m 19 is 2 x 45 minuten.

Waar doeltrap JO13?

Een doelschop wordt gegeven wanneer de aanvallende partij de bal naast of over het doel schiet. De doelschop wordt bij de O13 van de rand van het 16-metergebied genomen. Een hoekschop wordt bij de O13 genomen bij het streepje dat zich op ca 10 meter van de cornervlag bevindt.

Hoe lang speelt de JO12?

JO12: 2x 30 minuten. JO13: 2x 30 minuten. JO14: 2x 35 minuten. JO15: 2x 35 minuten.

Hoe lang duurt een wedstrijd van JO12?

De speeltijd bij Onder 11 en Onder 12 is 2 x 30 minuten. Time-out De time-out vindt plaats halverwege iedere helft (tijdens een neutrale spelsituatie zoals een achterbal of uitbal).

Hoeveel veldspelers heeft een softbalteam?

DE WEDSTRIJD Honkbal en softbal zijn teamsporten waarbij twee teams tegen elkaar strijden. Een team bestaat uit negen spelers. Er is een aanvallende en een verdedigende partij.

JO9 7 9

Hoe lang duurt de pauze in een voetbalwedstrijd?

Bij voetbal duurt deze pauze zo’n 15 minuten, en vindt altijd plaats halverwege de normale speeltijd. Hetzelfde geldt voor hockey en Rugby Union, hoewel deze sporten een rusttijd van tussen de 5 en 10 minuten kennen. Na de rust wisselen de teams van speelhelft.

Hoe groot veld JO12?

De Onder 11 en onder 12 pupillen spelen 8 tegen 8-wedstrijden op een bijna half veld (42,5 x 64m). De wedstrijden worden bij deze leeftijdscategorieën geleid door een pupillenscheidsrechter. Vanaf de Onder 11 leeftijdscategorie publiceert de KNVB ook actief uitslagen en ranglijsten.