Is Mitsubishi Space Star een goede auto?

Is Mitsubishi Space Star een goede auto?

Die Mitsubishi Space Star rijdt best goed. De besturing is wat aan de lichte kant en om de middenstand een tikkie vaag. Maar verder is de besturing redelijk voorspelbaar. En de wegligging voelt goed aan.

Hoe duur is een Mitsubishi Colt?

De vanafprijs van de Mitsubishi Colt is € 13.495. Dit bedrag geldt voor de 1,1-liter driecilinder die in september leverbaar wordt. De 1,3-liter en de 1,5-liter, die vanaf juni in de showroom staan, hebben prijzen vanaf € 13.995 en € 17.495.

Hoe betrouwbaar is Mitsubishi?

Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond. Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het meest recente onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4.

Hoe rijdt een Mitsubishi Space Star?

Hoe rijdt de Mitsubishi Space Star Onder de 3.000 toeren per minuut zit er weinig beweging in de auto, maar daarboven voelt hij als een jong veulen in de wei. Rij je in de vijfde versnelling en wil je versnellen dan gebeurt er vrijwel niks. Dan moet je echt even terug naar vier.

Heeft Mitsubishi Colt distributieriem of ketting?

Tevens is deze voorzien van een distributie ketting, vervanging is inprincipe niet nodig.

Wat verbruikt een Mitsubishi Colt?

Verbruik

Aantal: 4
Hoogste: 7,13 l/100km
Laagste: 6,25 l/100km
Gemiddeld: 6,41 l/100km
Fabrieksopgave: 6,00 l/100km

Hoeveel km kan je rijden met een Mitsubishi Outlander?

Dankzij de sterke aandrijfaccu van de Outlander PHEV kun je tot maximaal 54 kilometer* volledig elektrisch rijden. Samen met de 2,4-liter benzinemotor biedt de Outlander PHEV een gecombineerd totaalbereik van meer dan 600 kilometer.

Wat kost een Mitsubishi Outlander aan wegenbelasting?

De OUTLANDER is 288 dagen in bezit van de huidige eigenaar. Het duurt nog 301 dagen voordat de auto APK-gekeurd moet worden. De wegenbelasting bedraagt tenminste € 274 per kwartaal.

Hoe zuinig is een Mitsubishi Space Star?

Verbruik

Aantal: 4
Hoogste: 5,13 l/100km
Laagste: 4,90 l/100km
Gemiddeld: 5,06 l/100km
Fabrieksopgave: 4,00 l/100km

Hoeveel liter benzine gaat er in een Mitsubishi Space Star?

Volgens het boekje is er een tank van 35 liter.

Hoe weet ik of mijn auto een distributieriem of ketting heeft?

In het instructieboekje van uw auto kunt u vinden of uw auto een distributieriem of distributieketting heeft. Maar, u kunt ook onder aan deze blog een lijst vinden met automerken en types; onze distributieriem of ketting checker.

Related Posts