Wat betekent een bijeenkomst?

Wat betekent een bijeenkomst?

v. bijeenkomsten (1 de daad van bijeenkomen, 2 vergadering, samenkomst; ook: de gezamenlijke personen): 1. de plaats van bijeenkomst; 2. een maandelijkse bijeenkomst; gezellige bijeenkomst; België (rechtst.)

Wat is de definitie van een vergadering?

Een vergadering is een bijeenkomst van meerdere mensen (meestal van eenzelfde organisatie) die met elkaar spreken en/of afspraken maken over de gemeenschappelijke toekomst.

Wat is een openingsreceptie?

receptie (feest), een feest bij bijvoorbeeld huwelijk of officiële opening. receptie (recht), de juridische term voor overnemen. receptie-esthetiek, het proces waardoor of de manier waarop een tekst, een kunstvoorwerp of iets dergelijks door een toeschouwer wordt verwerkt of bewerkt.

Wat is een bijeenkomst van personen?

Wat is een bijeenkomst van mensen? Een bijeenkomst van mensen wordt niet gedefinieerd door een specifiek aantal mensen, maar houdt verband met de mogelijkheid voor een individu om zich te verplaatsen om te voorkomen dat hij bij een ongeval door het UAS wordt geraakt.

Hoe schrijf je bijeenkomst?

Is het ‘de bijeenkomst’ of ‘het bijeenkomst’? Het is ‘de bijeenkomst’, want bijeenkomst is vrouwelijk. Als je het aanwijst is het ‘die bijeenkomst’.

Wat is een bouwvergadering?

Een bouwvergadering is een belangrijk onderdeel van het contract tussen opdrachtgever en aannemer. Tijdens de bouwvergadering worden beleidsbepalende beslissingen genomen. Om de vergadering in goede banen te leiden is het belangrijk dat deze volgens duidelijke en overzichtelijke afspraken plaatsvindt.

Wat is een receptiebalie?

Een receptie is een balie bij de ingang van allerlei instellingen, zoals hotels, kantoren en overheidsinstellingen. De functie van receptionist(e) wordt vaak gecombineerd met die van telefonist(e). In België wordt de balie vaak ‘onthaal’ genoemd, een foute vertaling van het Franse accueil.

Wat is het doel van een receptie?

De taken van een receptiemedewerker Gastvrij, hartelijk en correct ontvangen en te woord staan van bezoekers. Eventueel uitreiken en innemen van bezoekerspassen. Correcte telefoonbehandeling; snel, vriendelijk en correct doorverbinden van binnenkomende gesprekken. Beheer van de receptie en handhaven orde en netheid.

Related Posts