Wat een dartspeler verdient aan prijzengeld, is te zien in de PDC Order of Merit….PDC Order of Merit 2019-2021.

3 Michael van Gerwen £816.750
4 James Wade £479.750
5 Dimitri van den Bergh £438.750

Wat heeft Dimitri Van den Bergh gisteren gedaan?

Dimitri Van Den Bergh vorige wedstrijd was tegen Van Gerwen M. in European Tour 2 – German Darts Championship 2022 de match eindigde met als resultaat 7 – 6 (Van Gerwen M. heeft de wedstrijd gewonnen).

Heeft Dimitri Van den Bergh gisteren gewonnen?

Titelverdediger Dimitri Van den Bergh heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de finale van de World Matchplay, na winst in de halve finale tegen de Pool Krzysztof Ratajski. Onze landgenoot klopte eerder al wereldkampioen Gerwyn Price.

Heeft Van den Bergh gewonnen?

Dimitri van den Bergh heeft gewonnen van Krzysztof Ratajski in Amsterdam. De Belg won met 11-8 in de halve finale van de World Series of Darts Finals. In de finale staat hij mogelijk tegenover Michael van Gerwen. De 2 darters maakten het elkaar enorm spannend.

Welke darts gebruikt Dimitri Van den Bergh?

Dimitri van den Bergh dartpijlen In de PDC Order of Merit is hij de top vijf binnengedrongen, en dat deed Dimitri van den Bergh met de Unicorn Noir dartpijlen. De dartpijlen hebben een klassiek ontwerp met een rechte, ringed grip barrel.

Heeft Dancing Dimi gewonnen?

Dimitri Van den Bergh won overtuigend van Razma. Dimitri Van den Bergh (27) heeft zijn eersterondewedstrijd op de Players Championship Finals met 6-3 gewonnen van de Let Madars Razma. Een opsteker, want ‘Dancing Dimi’ raakte eerder deze maand besmet met corona, maar pakte uit met een overtuigende prestatie.

Hoeveel geld krijg je als je een 9 darter gooit?

De prijzen voor een negen darter variëren momenteel erg per toernooi. Een negen darten op het Wereldkampioenschap darten van de PDC levert momenteel 52.000 pond op.

Wat verdient Dirk van Duijvenbode?

Van Duijvenbode komt op de vijftiende plaats omdat hij de afgelopen 24 maanden 271.750 Britse ponden kreeg uitbetaald vanwege zijn prestaties op het podium. Dat is ongeveer 325.000 euro. Nummer 1 van de wereld, de Welshman Gerwyn Price staat op £ 1,2 miljoen pond.