Wat zijn de kosten van Yeswecan?

Wat zijn de kosten van Yeswecan?

In vrijwel alle gevallen vraagt Yes We Can Clinics na de intake toestemming bij de zorgverzekeraar. Zodra de zorgverzekeraar toestemming heeft gegeven kan de behandeling ingepland worden. Voor alle zorgverzekeringen geldt een eigen risico van (minimaal) 385 euro, ook bij enkel een intake.

Hoelang bestaat Yes we can?

Yes We Can Clinics is in 2010 opgericht door Jan Willem Poot en zijn vrouw Petra. In de volgende video, én het verhaal eronder vertelt Jan Willem over zijn leven en het ontstaan van onze kliniek.

Wat houd Yes We Can in?

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten. We behandelen jaarlijks honderden jongeren (160 bedden in de kliniek en 70 plekken op de dagbehandeling) van 13 t/m 27 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.

Wie is Jan Willem Poot?

Jan Willem Poot, oprichter van Yes We Can Clinics, kampte zelf van zijn 12e tot en met zijn 27e met gedragsproblemen en verslavingen en kwam in een steeds diepere, negatieve spiraal.

Waar zit Yes we can kliniek?

De behandelkliniek van Yes We Can Clinics is gevestigd in Hilvarenbeek.

Wat is de Yes We Can kliniek?

Yes We Can Clinics is de grootste en één van de meest effectieve jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten. We behandelen jaarlijks ruim 800 jongeren (150 bedden) van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.

Wat is een jeugdkliniek?

In de Kinder- en jeugdkliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie behandelen en observeren we kinderen tot 12 jaar tijdens een klinische opname en geven we dagbehandeling en/of deeltijdbehandeling aan kinderen en jongeren tot ongeveer 18 jaar.

Wat is een Yes we can kliniek?

Waar is de Jeugdkliniek opgenomen?

21 sep 2021 – news. Op 24 september publiceert Videoland een zesdelige documentaireserie over Yes We Can Clinics. In ‘De Jeugdkliniek – Als Niets Meer Werkt’ stapt programmamaker Ewout Genemans in de wereld van Yes We Can Clinics, een zeer effectieve jeugdkliniek in Hilvarenbeek.

Wat is een adolescentenkliniek?

In de Adolescentenkliniek observeren en behandelen we jongeren van 12 tot 18 jaar (in overleg uitloop naar 21 jaar mogelijk) met een indicatie voor psychiatrische crisisinterventie, intensieve psychiatrische observatie en/of kortdurende klinische psychiatrische behandeling.

Waarom moet je naar een jeugdkliniek?

Bij jongeren die worden opgenomen op de afdeling Optimist-1 is er sprake van ernstige angstproblemen, stemmingsproblemen, ASS-gerelateerde problematiek, dwangstoornissen, hechtingsproblematiek, eetproblematiek, PTSS en/of gedragsstoornissen. Er kan sprake zijn van comorbiditeit.

Hoeveel afleveringen jeugdkliniek?

In totaal verschijnen er zes afleveringen op Videoland.

Related Posts