Wat is een visie van een ziekenhuis?

Wat is een visie van een ziekenhuis?

Visie – Gezond op je eigen wijze Zij geeft richting bij alles wat we doen. Deze tijd vraagt om een voortdurend vernieuwende kijk op zorg voor onze patiënten: het werken en denken in ketens van medisch-specialistische zorg, aanvullende ziekenhuiszorg én begeleiding.

Wat is het doel van ziekenhuis?

Een ziekenhuis is een instelling waar zieke en gewonde mensen verzorgd worden en waar professionele gezondheidszorg wordt verleend. Dit gebeurt door artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen.

Hoe heette het Maasstad Ziekenhuis vroeger?

Fusie met het Zuiderziekenhuis De gezamenlijke naam werd toen Medisch Centrum Rijnmond-Zuid (MCRZ), maar is sinds 1 september 2008 Maasstad Ziekenhuis.

Wat is optimale zorg?

Optimale zorg is de meest gunstige zorg voor de patiënt, waarbij de persoon belangrijker is dan de ziekte. De huidige medische gang van zaken wordt door maximale zorg gekenmerkt.

Hoeveel medewerkers Maasstad Ziekenhuis?

De organisatie. Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met circa 600 bedden in Rotterdam-Zuid en maakt deel uit van Santeon. Jaarlijks bezoeken 500.000 patiënten de poliklinieken. Er werken zo’n 3.500 mensen bij het Maasstad Ziekenhuis.

Hoe heten de ziekenhuizen in Rotterdam?

In Rotterdam regio Rotterdam-Rijnmond

Naam Type
Franciscus Gasthuis en Vlietland, loc. Willemsplein (voorheen loc. Haven) Ziekenhuis
Gynaikon Klinieken, loc. Rotterdam Kliniek
HartKliniek, loc. Rotterdam Kliniek
Heelkunde Instituut Nederland, loc. Rotterdam Kliniek

Hoeveel medewerkers St Antonius ziekenhuis?

Antonius Ziekenhuis. Er wordt vanuit verschillende pijlers gewerkt aan onze missie: samen zorgen voor kwaliteit van leven. Binnen het ziekenhuis zijn 5.661 medewerkers werkzaam (excl. medisch specialisten), 377 medisch specialisten, 175 AIOS, 150 ANIOS en 700 vrijwilligers.

Wie Wat Waar Sint Antonius?

Antonius van Padua
Beschermheilige voor Franciscanen, terugvinden van verloren voorwerpen, (alleenstaande) vrouwen en kinderen, armen, bakkers, mijnwerkers, het huwelijk, reizigers, pelgrims en verliefden Patroon tegen schipbreuk, de pest en koorts
Lijst van christelijke heiligen
Portaal Christendom

Related Posts